118. fejezet
Kintoki háttérsztorija. Egyszerű, talán klisés is, de nekem tetszett. Az apja úgy tűnik, hogy Gollnir közvetlen leszármazottja, ami megmagyarázza, hogy Kintoki miként rendelkezik az Istenek erejével. Ember, démon, és Isten is egyben.
Kamigami no Apocalypse 23-24. fejezet
Az akció nagyon jó volt, a körítés viszont zavar...
A Halál Istene egy merész kijelentéssel azt mondja, hogy a Pas de la Mort technikájának egy átlagos Istent ketté kellett volna szelnie. Egyrészt Enma nem egy átlagos Isten, másrészt pedig bármennyire is vészjósló a "halálkasza", voltaképpen csak egy mocskosul erős rúgásról van szó, ami meglepi az ellenfelet. Következtetés: A Halál Istene tovább bővíti a fizikai harcosok táborát, akikkel már tele van a padlás.
Enma válasza ígéretesen indul, az új formája is telitalálat lett szerintem ezzel az "ördögi páncéllal/bevonattal", aztán a végeredmény mi is voltaképpen? Egy fizikai ökölcsapás, ami elrepítette a Halál Istenét...

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)