Köszönöm az egész évados fordítást!
Nagyon élvezem ezt az évadot, még ha sokak számára "túl voltak magyarázva a dolgok" nekem nem vett el az élményből.
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Nagyon köszi a fordítást! Szerintem ez egy nagyon vegyes záróepizód lett.
Az egész kapkodósnak érződött.... látszik hogy vagy 8 fejezetet paszíroztak bele 1 részbe. Yuuta pár menő mangabeli arckifejezését ki is hagyták ráadásul a Kurouroshi harcnál volt 2x egy nagyon hülyén kinéző vágás. Az egyik amikor levágja a karját aztán elrúgja vagy mi az nagyon hülyén nézett ki. A másik pedig amikor összecsapnak és utólag mutatják hogy hogy sérült meg Yuuta, ezt miért nem lehetett rögtön mutatni, miért kellett "visszaemlékezni" rá kb 1 másodperccel később? Semmi értelme nem volt cserébe összezavaró és kellemetlen volt.
A másik problémám pedig ugyanaz mint eddig, hogy a Mappa valamiért szükségét érzi annak hogy over the top dolgokkal rontsa el a harcokat. Semmi értelme nem volt annak hogy Kurouroshi bogárlavinát ereszt rá a háztömbökre vagy hogy Uro 3 utcát így felhúz.... Fogalmam sincs miért kellenek ezek. Szerintem hülyén néznek ki és fölöslegesen viszik el a büdzsét.
A kevesebb néha több lett volna itt is. Szóval egyrészt jó rész volt mert szerintem 25 perc ilyen gyorsan még nem telt el, másrészt pedig ez a kapkodás és túlzás el is vett a minőségből.
Már az első részben se tudták megállni, cserébe kihagyták amikor Yuuji nekiüt egy autót Okkotsunak... Szóval egyszerre áldom és átkozom a Mappát a munkájukért XD.
És így el se merem képzelni hogy az elkövetkezendő harcokkal mit fognak művelni XD.
| Ugrás a fórumra: |