A nyaa az a nyílt torrent tracker, ahová hosszú évek óta rakjuk fel a munkáinkat
nagyjából és egészében minden torrentes link, ami a hírszövegben vagy adatlapon van, az oda vezet.
Segítség
A nyaa az a nyílt torrent tracker, ahová hosszú évek óta rakjuk fel a munkáinkat
nagyjából és egészében minden torrentes link, ami a hírszövegben vagy adatlapon van, az oda vezet.
Nem tudom, hogy a legegyszerűbb, de kétségtelenül egyszerű ezt használni: https://audio-joi...
Severum írta:
Tudna ajánlani nekem valaki egy egyszerű programot, amivel összefűzhetek hangfájlokat?
Irtam már máshová is de megpróbálom itt is.
Üdv! Adott az a probléma hogy egy jo ideje nem tudom megnézni az újabb anime részek mkv verziót a tv-em. Lg c4. Nem gondolnám h nem lenne képes ra a tv. Külső vinyora masoltam ra eddig. Random részeket mentek gond nélkül. Nem tudom h most a tvm kaphatott vmikor vmi random update-et es az cseszte el ezt...vagy esetleg az ujabb reszek kodolasa/tömörítése változott esetleg? (Spekulálok nem ertek ehhez)
A regebbi mkv-k mennek gond nélkül... Amiknel tapasztalom ezt a "problémát" pl: jujutsu kaisen 3. evad reszei, one punch man 3 evad...asszem talan a my hero academy utolso reszeinel is itt most nem emlékszem pontosan.
Telefonon siman tudom nezni a problémás részeket...tvn vmiert nem tudom. Azt irja h nem tudja lejátszani. Kicsit idegesítő.
Mas is találkozott hasonló problémával?
Köszi előre is ha vki tud érdemben hozzászólni vmit! 
Üdv! Szintén zenész 
Úgy tudom a részek kódolása nem változott a csapat részéről.
Szóval előfordulhat, hogy valami hülye frissítés miatt nem játsza le a TV.
Én úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy csináltam egy Plex-et. Igy laptopról streamelem lényegében a TV-re és úgy lejátsza a sorozatokat. És méég formázott felirat is van 
| Ugrás a fórumra: |