gyudani1996
Zseniális teknős tanítványa

A Kai messze van a remake-től. Ez a Beerus 6 részes akármicsoda sem lesz remake. Attól, hogy sokan úgy gondolják, hogy a Z-vel kezdődik a sorozat, attol még nem így van. A Nozawa szerződésre meg annyit, hogy lehet a Super folytatását sem éri meg ilyen alapon. Értem amit írsz, de szerintem már le lehetett volna váltani őt. Minden tiszteletem Nozawáé, de neki is tudnia kéne, mikor kell abbahagyni. Főleg, ha ilyen animéről van szó, ahol elég sokat kell kiabálni és ordítani. Ráadásul nem is egy karakternek adja ő a hangját. Simán találtak volna fiatalabb szinkronszínészt, aki majdnem egy az egyben hozná Nozawa hangját és játékát. De kiindulva abból, hogy Lippai már nincs köztünk és jelenleg Baráth István adja Goku hangját, ugyanúgy felháborodást eredményezett, mintha Lippai visszavonult volna és emiatt lett volna helyette Baráth István. Lásd Vegeta példája. Mindenki totál kiakadt, hogy Bozsó nem vállalta és Czető Roland lett helyette. Csúnyán hangzik, de teljesen mindegy, hogy mi miatt lesz valamelyik karakternek új hangja, akkor is ki fog akadni a nép. Én úgy gondolom, hogy azzal sokat kéne dolgozniuk, és emiatt nem fogják megcsinálni. A Beerus sorozat meg egyszerűen nevetséges, mert konkrétan már harmadszor adják ki ugyanazt. Volt előszőr a film, aztán adaptálták az animébe, és most megint kiadják egy kicsit megváltoztatva. Valószínű a Daima miatt. Legalábbis a fanok többsége így gondolja. Aztán lehet semmit nem fog megmagyarázni, csak valamivel húzni kell az időt. Mivel a Manga nem lett bejelentve, hogy folytatva lesz, elég hamar be fogja érni megint az Anime. Főleg így, hogy a Broly film nem lesz feldolgozva. Nekem csalódás az egész. Én maradok a DB-nél és DBZ-nél. Most már csak egy jó feliratra, esetleg új normális szinkronra várok, de nem fogom egyiket sem megérni sajnos. Úgyhogy marad a jelenlegi szinkron és felirat.