Köszi a forditást jó mnit mindig.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
216-218. fejezet
Elfelejtettem, hogy Merlin mindenre is képes, ha az adott történetszál vagy saga megkívánja. Embereket alkot, a Zűrzavar legyőzésére is van módja...
Ha annyira csalódott volt, mert nem nyerhette el Meliodas szerelmét, akkor tett volna aszexualitást okozó átkot Gawainre. Kicsit rosszul néz ki a "leszbikus átok" így utólag. 
Nem tudom elképzelni, hogy Cath Palug lesz vagy épp marad a főellenség. Az egy dolog, hogy elmehetne agyonszteroidozott gabonapehely kabalafigurának, a másik az, hogy inkompetens. Ó, és a kezdetben szürkének tűnő karaktere, mint Arthur is hamar bebizonyosodott, hogy csak egy képmutató. Tehát semmi értékelhetőt nem tesz le az asztalra. Nem akarom, hogy megismétlődjön a Démonkirály csúfos esete... Bartra próféciájában bízok, hátha Mordred és Morgen le Fay lesz a nem várt ellenség jó messziről.
Természetesen kellett valaki a cameloti nép közül, aki irigyli Arthur királyt azért, mert egy 14 éves kislányt vesz el feleségül. 
Kíváncsi vagyok, hogy Guinevere beszámol-e arról Lancelotnak, hogy előre látta már Ban halálát, mert az idővonalon közeledhetünk ehhez a történéshez...

| Ugrás a fórumra: |