Várhatóan csak jövő hétvégén lesz kész a 6. rész magyar felirata.
Köszönjük a türelmetek! 
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
Hát ez nagyon nagy szégyen,még mindig nem történik benne semmi.. ez a 6-ik része! És ebben 0 mp harc nem volt... nem értem tényleg,mindenki szanaszét szedi ezt az évadot és még igysem ,teszik jobbá a készítők.. nem értem h nem esik le nekik,h amúgy tényleg semmi nem történik benne? Csak a zabálás,a hülyeség és a rengeteg duma duma duma duma duma.. nem is éri meg leforditani ezt a valamit.. 2/10 ponton van az anime ,és ez csak egyre rosszabb.. sőt most azt az infót láttam h 1,8 pontot kapott ez a rész. Eddig ez a legroszabb és a leggyengéb anime s évad .. egy nagyon jó animéből egy kakát csináltak ...én nagyon sajnálom h ez lett ebből az animéből. De a fordítoknak köszönöm a fordítást mert időt szántak rá nem is kevesett. És innentől kezdve már nem is fogom követni számomra ennek az animének nincs harmadik évadja..
csucsi az animáció minősége egy dolog, az tényleg a béka bélsarasabb dimenziója alatt van, jó mélyen.
Viszont az eredeti alapanyaga a műnek a manga, amit nem fognak átírni csak azért, mert ma már sokaknak harcjelenet nélkül nem érdekes egy sorozat. Ez egy paródia sorozat(nak indult), aminek a jelenetei, történései nem a csatározásra vannak kiélezve, hanem a humorra, a szatírára. Addig nem is fog "történni" semmiféle harc a részekben, amíg el nem jutnak a mangában a harcjelenetekig.
| Ugrás a fórumra: |