Sziasztok! A beolvadással kapcsolatos infó örömteli hírként ért, számomra azt jelzi, hogy továbbra is velünk lesztek, szóval csak így tovább! 
Duma topic 15
Köszi a DonGlees!-t, már régebben is kinéztem, csak nem nagyon volt elérhető, mindenképp tervezem megnézni.
Egyesítve 2025.11.05 21:14:59:
#Tapion-sama! Nagyon sajnálom, hogy itt kell hagynod a csapatot, és remélem, javulni fog a helyzet, bármi is történt. Köszönöm az eddigi munkádat, és az oldal működésébe fektetett energiát!
Tapion-sama!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de teljesen igazad van: a család az első. Hálás vagyok azért, hogy te mutattad meg nekem az One Piece univerzumát, és az összes többi projektedért is, amit az évek során kaptunk tőled. Sok erőt és minden jót nektek! :jaja
Bár már csak egy csendes megfigyelő vagyok a háttérben, de úgy hiszem ennyi tisztelet kijár neked kedves Tapion-sama , hogy felnézzek a homályból!
Köszönöm/Köszönjük a sok éves töretlen munkát, hogy nem adtad fel annak ellenére se, hogy mennyire hálátlan munka is ez.
A család az első. Ez mindig is így volt. Remélhetőleg jól fog alakulni minden. Kitartás neked és családodnak!
Nem szoktam írni, sőt nagyon régen írtam fórum csevegésekbe, viszont egy dolgot szeretnék leírni, még pedig azt hogy NAGYON szépen köszönöm az eddigi munkádat Tapion-sama, mint fordító vagy mint fordító csapat a Naruto-kun.hu, ti vagytok/voltatok a legjobbak és legigényesebbek a fordítások terén és ezt szerettem bennetek. Nagyon sok animét köszönhetek nektek amit fordítottatok. Mindig türelemmel vártam a következő részeket és elfogadtam amikor írtad, hogy később jön a felirat mert munkád van és család mellett csinálod ezt az egészet. Elismerésem, hogy eddig bírtad és fordítottál nekünk. Köszönök mindent neked és a csapatnak! Neked Tapion-sama, pedig kívánok sok-sok erőt és kitartást mind a munkádhoz mind a családi feladatokhoz! Köszönjük mégegyszer nektek! <3
| Ugrás a fórumra: |