JOJOLands 29. fejezet
West End Girl kétségkívül egy félelmetes Stand, elég széleskörűen értelmezi a "rés" fogalmát, szinte minden és minden között találhatóak rések, így könnyen beszivároghat bárhová, gondolom azzal a kikötéssel, hogy a hatótávolsága éppen elég nagy (a yacht egy tökéletes helyszín a működéséhez). Még mindig nem tisztázódott számomra, hogy mi alapján aktiválódik, először azt hittem, hogy Key West-nek meg kell érintenie előre az adott tárgyat, de most látva, hogyan mozog emberről emberre, úgy tűnik, mégsem ez a helyzet, és ez teszi igazán veszélyessé. Bags Groove után az eddigi legveszélyesebb Stand, talán nem túlzás kijelenteni. Egyelőre nem is nagyon látom, hogy miképp tudnának ellene védekezni vagy győzni. Bags Groove ellen legalább szabadon tudtak cselekedni, tudtak menekülni, hozzáférhettek bizonyos dolgokhoz, egyáltalán nem volt kilátástalan a helyzet. Ezúttal viszont kifejezetten szarban vannak. Jodio megjegyzi, hogy amint kapásból elveszítették a lávakövet, a helyzetük pillanatok alatt orbitálisat romlott, ami nem jelent jót.
Lulu csak feltételezi, hogy Acca lánya lehet, de szerintem Araki ezt nem mondtatta volna ki vele, ha nem lenne igaz. Amúgy jól kezelte ezt a csavart Araki, annak ellenére, hogy volt ilyen szcenárió az én fejemben is, és biztos vagyok benne, hogy sokan másoknak is, meg nem mondtam volna, hogy ez így is lesz, pedig jobban belegondolva egészen logikus. Teljesen hihető a zabigyerek sztori, Acca magához vette őt, de nem kezeli törvényes lányaként, nem viselkedik vele családtagként (nem véletlenül akarta magát adoptáltatni), cserébe megkap mindent (Bobby Jean korábban meg is jegyezte, hogy el van kényeztetve, drága dolgokat kell vásárolnia neki...). Annyi furcsaságot vélek felfedezni, hogy Lulu-nál egy ponton nagyon beragadt ez a "egyszer mindenki meghal" gondolata, de az elmondása alapján az anyja elhagyta őt, nem pedig meghalt. Mondjuk ezzel kapcsolatban simán eltudom képzelni, hogy csak bemeséli magának az elhagyást, és tényleg meghalt, csupán nem tudja/nem akarja feldolgozni. Valami ilyesmi.
Vajon mit akarhat jelenteni a fejezet végén ez: "And now we have a nice guy approaching!!"? Ráadásul közvetlenül előtte az látszik, hogy Jodio meghökkent arccal kinéz a háta mögé. Valaki új feltűnhetett a láthatáron? Vagy semmi ilyenről nincs szó, csak képzelgek?