Köszönöm!
Dragon Ball Daima anime [NKWT projekt]
Köszönöm az egész évados gyors és minőségi fordításotokat!
A sorozatról annyit hogy az utolsó pár részt leszámítva számomra borzalmas volt. Tényleg igazi kisiskolás gyerekeknek való. Túlságosan legyengítve őket. Még a sima DB-ban se voltak ilyen bénák a harcok mint ott és sokszor értelmetlenek is. Régen egy erőfelszabadítással elsöpörték volna az egyszerű katonákat most meg pár emberrel és bénító fegyvereikkel nem értek semmit.
De az utolsó pár rész végere már emlékeztet az igazi DB-ra mit régen néztünk és szerettünk. Bár az ellenfél volt túl irreálisan erő. Csak a szem és semmi harci tapasztalat mégis mit leművelt. De a ssj4 jó volt. Csak magyarázat nem igen volt rá. Szegény Vegita meg megint lemaradt. Mert a végén a fáradt Goku csak legyőzte lényegében egyedül.
De a vége volt a legjobb. Jó uralkodó aki jól használja a könyvek erejét! Megmutatta hogy mire is jók.
A végén meg behat az ember. Akciósan még lehet venni 1-2 szemet.
Köszönjük szépen a munkátokat. Remek volt az egész Daima, bár minden Super rész ilyen grafikát kapott volna. Teljesen jól beleillik az egész Dragon Ball szériához.
Toriyama sensei remek kis történetet hozott létre, az Sssj4-el szerintem sok rajongó kívánságát teljesítette.
Köszönöm szépen a csapatnak az egész évados munkát!
Nekem amugy összeségében tetszett. Jó volt újra kalandozós DB-t látni. Viszont nagyon elrontották azt a részét, hogy beilleszék a canon idővonalba.
Értem én, hogy merch meg kell új figura amit eltudnak adni. De igy az egész egy alternatív cucc lett mint a GT. Pedig simán lehetett volna a Super előzménye is.
Az utolsó részben azért ott voltak a Toriyamas vonások. Pl. Az üveg a szemekkel vagy, hogy ki lett az új démonkirály.
Amit én sajnálok még, hogy valamiért Gohant látványosan hanyagolták. Még képeken se mutatták. Nem tudom miért.
Ugrás a fórumra: |