Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
172. fejezet
Gawain aranyos volt, ahogyan a kagylóba beszélt. Shellphone.
Borzasztóan meglepne, ha Turret a beszólása után megúszná a dolgot. Lesz dolguk a "sportfelügyelőknek", amikor fel kell majd kaparni a belsőségeit...
Egyelőre még nem tiszta nekem teljesen a Kapuőr. Az világos, hogy immunitást szerez vele Rothes a Purgatórium halálos viszontagságai ellen. Az már nem egyértelmű, hogy ez az immunitás egy passzív immunitás vagy a hasadék megnyitásához kötött? Suzuki-sensei ábrázolása alapján passzív, de ez könnyen lehet, hogy az olvasói megértés miatt történt, és a kézmozdulatok előtt is már megnyitotta a hasadékot, hogy kioltsa vele a tűztengert.
Akárhogyan is legyen, Ban egy teljesen más szint. Banba "beleivódott" az ellenállás, Rothes pedig a mágiájára támaszkodik ehhez. Én legalábbis így értelmezem a látottakat, elhangzottakat.
Azt viszont biztosra vélem, hogy Turret és Rothes közösen purgatóriumi szörnyetegeket gyűjtenek be. Ha átjön valami a hasadékon, azt majd Turret mágiája fogja vélhetőleg megszelídíteni...
A "Nagy Folyosó"-s panelen látni Hawk-ot/Mild-ot.
Rothes győzelmet tippeltem Anne veresége miatt, de a fejezet vége megnövelte Nasiens esélyeit. Ha Rothes kiütötte volna, és véget is ért volna a harc, akkor nem lenne miről beszélni. De túlságosan is magabiztos lett, és ilyenkor általában koppanni szoktak a szószátyárok...
Jut eszembe, Rothes gyúrhatott volna a kardforgatására is, mert Nasiens fizikailag gyenge, így meggyűlhetett volna a baja egy átlagnál jobb kardforgatóval.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)