A manga utolsó két kötetének borítói:
Nem meglepő módon, Sukuna zárja a legtöbb borítóval a mangát.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Jujutsu Kaisen manga
A manga utolsó két kötetének borítói:
Hivatalosan az utolsó kötetek sem jelentek még meg, nemhogy bejelentés történt volna, hogy új művel jelentkezne.
De ha már a témánál vagyunk, nem lepne meg, ha nem látnánk őt hosszú ideig, ha látjuk még őt egyáltalán. Ha nem akar teljesen eltűnni, akkor még azt el tudom képzelni, hogy már csak írni fog, de az illusztrálást másra, másokra bízza. Szerintem az egyértelmű, hogy a heti illusztrálással már tele volt a hócipője...
Az "idol mangájá"-ról annyit, hogy egy interjú keretében annyit mondott csupán, azt is 4-5 éve, hogy a Jujutsu Kaisen 0 után nem volt tervben eredetileg, hogy folytatást ír, de meggyőzték, hogy vállalja be a manga szériát, máskülönben egy idol mangával rukkolt volna elő. Ebből jött az, hogy Akutami-sensei "tuti", hogy legközelebb egy idol mangával fog próbálkozni. Nem általánosíthatok ezzel kapcsolatban, de volt már mangaka, aki annyira lenyilatkozta, hogy valamilyen formában vissza fog térni az eredeti művéhez, elképzeléséhez, aztán mind a mai napig nem lett belőle semmi... Így az idol mangát nem venném készpénznek, de ettől még megvalósulhat.
Ugrás a fórumra: |