Kerlon köszi, akkor a Kuramás rész ezek szerint kimaradt valahogy.
A többire meg tényleg csak annyi lehet mondani, hogy agyhalottak írják a mangát. Az animét már nem is voltam hajlandó megnézni xD
Szerkesztette: Capac - 2024.10.23. 12:50
Boruto manga
Köszönöm szépen a munkátokat!
Már megint ettől a fejezettől nem tudom mire is gondoljak.
Az erőviszonyok még borzalmasabbak nem hogy az erőszerzés.
Code már régen is erős ellenfél volt. Aztán elvileg fel lett szabadítva az ereje amitől még félelmetesebb és erősebbnek kéne lennie, de most tisztán még mintha még gyengébb lenne nem erősebb. Régi főellenség jelöltből mellékes szereplő lett.
A másik meg ami tényleg kiábrándító. Na az Kawaki. Személyisége pocsék, egyszerűen borzalom nem is hasonlítható Sasukéra mint régi fél gonoszra.
De hogy elvileg félelmetesen erős volt ő is aztán láttuk hogy semmi lett ő is. Erre kiderül hogy Amadó elzárta az erejét. Ami még félelmetesebb hogy elvileg nem is látszott. És tényleg ami a legpocsékabb szánalmasabb, hogy elvileg meg van benne az erő csak el van zárva. Hol vagyunk mi a régi dolgoktól hogy meg kellet szenvedni hogy erősebb legyen az ember. Nem pedig hogy megvolt benne csak elzárva. Pláne hogy kezdetben nem is volt észrevehető hogy le lenne valami zárva. Túl erős volt, csak most az időugrás után lett senki a túl erősből.
És akkor még mit is várjunk már a kedves társaktól? Őket hogy akarják még szerephez juttatni nemhogy erőhöz? Valahogy Sarada MS-ja se igen vethet nagy dolgot meg Mitsuku senin formája sem az erőviszonyokat tekintve. Nemhogy akkor a többiek. Egyedül én tényleg Himában látok valamit ezért kapta meg Kuramát. Neki adta egy esélyt.
Ugrás a fórumra: |