Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
147. fejezet - VÉGE
Sajnálom, hogy Harumi nem tudta meg, hogy Punpun családneve Onodera volt, és akkor biztos mondott volna néhány kedves szót Punpun Mamáról is, már ha nem véli véletlen egybeesésnek, hogy megegyezett a nevük. De hát Punpun nevére sem emlékezett. Yuuichi bácsi büszke lenne rá.
Kicsit erősnek érzem, hogy soha több nem fognak találkozni, elvégre a véletlenszerű összefutásokra mindig van lehetőség.
Punpun élete azt mondom, hogy szépen rendeződött, nem hiszem, hogy van oka panaszra. Örülök, hogy az idős bácsiról is gondoskodnak.
A manga utolsó jelenetei a múltat idézik avagy a történelem ismétli önmagát. Megjött az "új Aiko", látszólag van is már egy rajongója, aki ezúttal nem egy csibe, és a srácok elkezdenek foglalkozni az erotikával.
Összességében köszönöm, hogy foglalkoztatok a művel és elhoztátok magyarul. Nem bántam meg, hogy elolvastam.
Mindazonáltal számomra a manga eleje az, ami borzasztóan tetszett és jól működött. Szerintem érezhető is volt a hozzászólásaimon, hogy a szereplőkkel együtt én is szenvedek, becsavarodok fokozatosan. Nem én voltam a célközönség, és őszintén szólva a túlértékelt jelző is többször megfogalmazódott bennem. Az egyedisége vitathatatlan a mangának, de attól, hogy valami egyedi, még nem lesz "jó".
Nem tudom eldönteni, hogy ha mondjuk kapna egy 39 részes animét, az segítene-e a művön, vagy csak kiemelné a támadható pontjait? Valahogy azt érzem, hogy hétről hétre a mangások nyugtatnák a népet, hogy várják ki a végét, maradjanak, mert lesz 3-4 olyan történés, ami meg fogja botránkoztatni a közösségi médiát, addig meg viseljék el, hogy aránylag nem történik semmi. Egyébként véleményem szerint a legnagyobb akadálya az animés adaptálásának az Isten megjelenítése a műben ebben a formában. Túl nagy a botrány kockázata.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)