Ja igen. Én is nagyon köszönöm a munkátok! 😁
Ti vagytok a legjobb fordító csapat számomra. 😁
Dragon Ball Daima anime [NKWT projekt]
Köszönöm szépen a munkátokat!
NA ez már megint csak valahogy olyan tipikus gyerekes. Tényleg az óvodás korosztály lenne a célközönség vagy mi? Erre amúgy tényleg kíváncsi lennék. Mert ha vegyes meg főleg az eredeti mű követőié akkor ez kész csalódás. Nekem így felnőtt fejjel az eredetit ismerve (meg a supert) nagyon gyerekes.
És még egyszer nem panaszként de ez tényleg jó alkalom lett volna lecserélni Goku szinkronhangját a jövőre nézve, ha még akarnak kezdeni valamit vele a jövőben.
Amúgy milyen már de Zseniális teknős gyerekként tiszta Saitama lett kinézetre vagy csak én képzelem be?
goku5 írta:
Amúgy milyen már de Zseniális teknős gyerekként tiszta Saitama lett kinézetre vagy csak én képzelem be?
vendo191 mehh... inda + netflix úgy látszik, sose jó kombó, pedig még csak magyar feliratuk sincs hozzá...
Nemsokára megoldom, köszi a jelzést.
Köszönöm a munkátokat!
Az opening és ending egész jó lett, de úgy látom nem lesz valami nagy a csapat. Krillin, Yamcha, Tien Shinhan meg Chiaotzu még elfértek volna bohóckodni a démon világban. Gohan annyira kutat pár nap alatt fel se tűnt neki, hogy gyerek lett, pedig ő is elfért volna a csapatba. Lehet ő meg Videl szintén babák lettek mert még csak tinik nem felnőttek az idővonalon?
Az öreg meg sose fog változni, nem mintha kéne, de nem tudom kb hét évesen mégis mik a tervei? xd
Kaioshin meg nem tudom mikor fog végre tanulni abból, hogy mindenkit agyonmagasztal, mint annó Babidit és embereit. Gokuék megint addig fognak szórakozni még tényleg baj nem lesz, mert eddig az új démon király inkább egy Pilaf szerű bohóz mintsem fenyegetés. Persze ő is szórakoztató volt, de azért nem egy Dabura vagy Cell szintű ellenfél vagy egy Piccolo ha már sima DB gonoszokat hozunk fel.
Hét évesen mégis mik a tervei?Engem 7 évesen agyon puszilgattak a nővérem barátnői, 16-17 éves lányok.A 30 éves körűli anyukákról már nem is beszélve.Engem ez akkor nagyon irritált, de gondolj bele itt van egy 7 éves testébe bele bújt, 100 éves vén kujon.. Sejtem milyen tervei lehetnek.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Még mindig azt mondom ennek a célközönsége az óvodás kisiskolás korosztály. Legalábbis amilyen gyerekes és poénok vannak benne.
Egy valaki visz bele némi komolyságot se öt se hagyják a történet miatt. Meg inkább közömbösség mint érzelem.
Köszi a fordítást.Azt is kívánhatták volna hogy Son Goku agya legyen egy 9 éves szintjén, akkor is így viselkedne mint most... Nekem eddig nem tetszik.Lehet az a bajom hogy lassan halad a történet, nyilván be kell mutatni a démon birodalmat.Az is lehet hogy megszoktam hogy a Dragon Ball általában a harcokról és a zúzásról szól.
Ugrás a fórumra: |