Wow, köszönöm az újabb fejezeteket, a 148-as vége eléggé brutális
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Egy baja van csak ennek a műnek! Nagyon rövid, és hamar elolvasom Pedig úgy olvasnám még! Mindig pont a legjobbkor van vége.
De azért én nagyon hiányolom a főszereplőt. Mostanában nem alkotott semmi grandiózusat. Még nem is nagyon szerepelt.
Újfent nagyon szépen köszönöm a munkátokat!
Mint mindig, most is minőségi lett a végeredmény!
Izgalmas kis fejezetek ezek mostanában. Részemről nem bánom annyira, hogy nem csak Kopasz köpenyt mutatják (bár nyilván a finálékban mindig kötelező érvényűen szerepelnie kell ) Jó látni más harcosokat is, ahogy megmutatják az erejüket, így még jobb viszonyítási alapunk van Saitama esetében.
Nagyon várom a folytatást és köszönöm, hogy nem szúrtátok ki a szemünket egy rövidecske fejezettel.
Amikor megláttam, hogy 2 fejezet jött ki, sejtettem az okát, ezért gyorsan megkukkantottam olvasás előtt az oldalszámokat, de még így is szíven ütött, amikor az első fejezet végére értem, hogy milyen gyorsan elpörgettem.
Minden esetre türelmesen várom, a következő adagot! Köszönöm, hogy dolgoztok ezen a művön is!
Én is nagyon szépen köszönöm a munkátokat!
Igazi élvezet ezt a mangát olvasni
Türelmesen várjuk a folytatást!
Egyesítve 2024.09.17 15:53:52:
Néha rá szoktam keresni, hogy angolul hány fejezetnél tart aktuálisan a manga. Puszta kíváncsiságból.
De úgy vettem észre, hogy már hosszú hónapok óta nem adtak ki új fejezetet (angolul legalábbis, eredeti nyelven nem tudom, hol tudom megnézni)
Tudja valaki, hogy mi ennek az oka? Talán más projekttel foglalkozik a mangaka? Vagy valamilyen magánéletbeli problémával küzd?
Ororara írta:
Néha rá szoktam keresni, hogy angolul hány fejezetnél tart aktuálisan a manga. Puszta kíváncsiságból.
De úgy vettem észre, hogy már hosszú hónapok óta nem adtak ki új fejezetet (angolul legalábbis, eredeti nyelven nem tudom, hol tudom megnézni)
Tudja valaki, hogy mi ennek az oka? Talán más projekttel foglalkozik a mangaka? Vagy valamilyen magánéletbeli problémával küzd?
Picit nehéz fejezet számokra hivatkozni, mivel eléggé eltérőek a számozások weboldalanként.
Ahol én szoktam nézni (nem írom ki az oldal nevét, mert semmi esetre sem szeretném megsérteni a naruto-kun.hu oldal szabályzatát és személyzetét) ott a 205-ös chapternél tartanak. Úgy vettem észre, hogy általában itt szokott a leghamarabb felkerülni minden új fejezet. De most, hogy írtátok az új megjelenéseke, kicsit jobban utána néztem és találtam egy oldalt ahol az ő számozásuk szerint nemrég felkerült a 204-es chapter (a két oldalt összevetve ez utóbbin a 203 chapter felel meg az általam preferált oldal szerinti 205-ösnek, tehát számomra itt is csak 1 új fejezet jelent meg az utóbbi hónapok tekintetében, többet nem találtam)
De ha csak egy nyári leállásról volt szó, az én kíváncsiságomat már ez a válasz is kielégítette.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen a munkátokat!
Jó kis fejezet volt. Kezd beindulni egy újabb küzdelem amire már vártam. Csak kár hogy olyan gyorsan végigolvastam. Igen rövid fejezet volt.
Amúgy már csak én vagyok úgy vagy más is hogy szép és jó hogy mutatják a többi hőst de valahogy mostanában nagyon elfelejtkeztek főhősünkről és régóta már meg se jelent nemhogy még ütött is volna egyet.
Ugrás a fórumra: |