Kint a legújabb 2 fejezet, név szerint a 372 és 373 fejezetek, amelyek főhősnőnkre és családjára fókuszál.
Gondoltam, hogy a megjelenés és magazin váltás miatt próbálja majd a mangaka a harcokat rövidre fogni, de így is élvezhető, legalább nem fejezeteken keresztül kell szenvedni 1-1 harcot.
Először Mereoleona, most meg Noelle, valamiért Tabata nem tud a női karaktereivel rosszul bánni egyesekkel ellentétben.
Legközelebb, ha igazak a hírek, októberben jön újabb két fejezet, amik a sötét triumvirátusra fog összpontosítani.
Ha a Made In Abyss megjelenését megszoktam, 2-3 havi megjelenés nem probléma.
Egyesítve 2025.04.02 16:58:57:
Na, bepótoltam a lemaradt fejezeteket.
Yami testvérek és Nacht kontra Morgen: Ilyenkor örülök, hogy a mangaka nem nyiffantotta ki Yamit és/vagy Nachtot, csak hogy kedvezzen a mainstreamnek, mert akármelyikük halála esetén soha nem láthattam volna ezt a harcot. Rövid volt ugyan a megjelenési időpontok miatt, de ugyanakkor érzelemdús volt és hiába nyertek, Nachtban ez örökre mély sebet fog hagyni, hogy ismét meghalt a fivére miatta.
Asta és Yuno kontra Lucius: Teljesen hozta az elvártat, bár most azon lehet gondolkodni, hogy mi lesz. A szívhangok miatt mindenki azt hiszi, hogy Lucius nyomni fog a respawnot ezúttal a tesóival. Szerintem viszont a kis rituáléja most fog aktiválódni és elszívja mindenki varázserejét, mint Father a város lakóinak a lelkét az FMA-ban, beleértve Yunoét is, aki nélkül viszont Lucius idő mágiája gond nélkül mehet.
Sejthetően majd május végén jön az újabb adag, mint múlt évben.
Szerkesztette: ToToAdventures - 2025.04.02. 16:58