Köszönöm a fordítást. Nem spoiler ként kérdezem Ban/Fug gyilkos most elvesztette az emlékeit?
A másik lehet keverem az a szőke csávó az első évadban nem valami felügyelő volt?
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
Gokudera írta:
Köszönöm a fordítást. Nem spoiler ként kérdezem Ban/Fug gyilkos most elvesztette az emlékeit?
A másik lehet keverem az a szőke csávó az első évadban nem valami felügyelő volt?
Ez tényleg elég gyors volt és érdekes bár ő az erőmérőt nem üvöltve, dühöngve törte szét mint egy bizonyos személy akiről ételízesítőt neveztek el, de ez is elég jó volt. Le merem fogadni később jön valaki/valami ami nála is erősebb, de akkor jönnek a társai. Hiszen a mondás is úgy tartja sok Fug disznót győz. Köszönöm a második epizódot.
Na végre itt a következő rész nem tudom mit kellett ezzel ennyit totojáz....
Ne.. álljunk meg mert a végén még akad aki tényleg komolyan veszi.
Először is szeretném megköszönni a harmadik részt és ha nem tettem volna (lusta vagyok visszanézni) akkor a másodikat is.
Végre kezdenek felpörögni az események látni néhány érdekesnek tűnő csatát és valakiről kiderült, hogy rendes is tud lenni.
Aki nekem nagyon gyanús az a szőke hajú srác szobatársa, mindig a szótlanokról derül ki a legnagyobb disznóság.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kemény munkátokat.
Sok mindenkint kéne idèzzek, de inkább nem teszem. Fuu, ez az anime megcsavar, tényleg mi történik? Kb mikor lesz az a pont, amikor kezdi a nèző összerakni mégis mit lát? az art style nekem is visszaesés, az első sokkal egyedibb volt, itt azt most hiányolom. És igen, a étel futár nagyon csendes és gyanús. És persze köszönöm a fordítást.
Köszönöm a fordítást!
Nekem tetszenek a harcok, jó látni hogy Bam... mármint Viole san így megerősödött. Én nem hiányolom az előzményt, nagyjából kilehet következtetni, hogy mi történt.
(bár ezen a héten néztem végig újra az első évadot, úgy könnyű )
Az első évadból a szőkehajú vizsgaigazgató gondolom egy FAG tag, akinek szintén az a célja, hogy Jahad -ot megbuktassa. A vöröshajú navigátort pedig ráküldte Bam -ra hogy tesztelje az erejét fél évadon keresztül. Mikor Alkalmasnak találták, szétválasztották Raheltől és elkezdődött a kiképzés, ami most érhetett véget, és Viole megkezdi megmászni a tornyot. Most ért a 20. emeletre. Persze nem tudni, hogy mennyi idő telt el, és hogy miért homályosak főszereplőnk emlékei de majd kiderül. Tele fogják pakolni visszaemlékezéssel az évadot, szóval tuti ki fog derülni mi történt a két évad között.
Ami nem tetszett, az az új csapatépítés. Remélem nemsokára találkoznak a régi csapattal. Sokkal jobban izgat hogy velük mi lett, meddig jutottak és a többi, és a többi.
Csillaghullas írta:
Egyébként szerintem nincs olyan utalás benne, hogy homályosak lennének az emlékei, max a mieink azok
Ugrás a fórumra: |