DrSpydemég egy ilyen stílusban megfogalmazott komment, és tényleg csak angolul tudod majd nézni, mert innen repülsz. Amíg az aktív projektek közt van a sorozat, addig nem fogunk válaszolni semmilyen "mikóleszmá" jellegű kérdésre. Akinek nem tetszik a rendszer, az arrébb állhat nyugodtan, meg lehet tanulni kínaiul (ugyanis az angol felirat egy kalap szar) és lehet nézni. Téma lezárva.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Sokszor le volt már írva itt a fórumbam, hogy be fogja fejezni. Nem tudja pontosan mikor, de be lesz fejezve.
Valószinűsítem, hogy nem nagyon olvastad vissza a fórumot, mert akkor tudnád, a kérdésedre a választ, és azt is hogy az ilyen hangnemű hozzászólások pont az ellenkező hatást válták ki a fordítókban.
Semmi nrm zárta ki eddig se, hogy angolul megnézd, aztán majd későb magyarfelirattal is.
Egy olyan kérdésem van, hogy olvasta e valaki a DD 4 ultimate fighting-ot? Ha igen kérem ossza meg velem hogy hol! mert amiket találtam csak a 928. fejezetig vannak.
Ayagi esetleg tudni hogode még forditani a maradék pár részt ?
Egyesítve 2024.06.29 14:39:19:
Ayagi ha szarsz bele az a te dolgod de akkor mond meg azt nézem angol felirattal más oldalon mert nagyon nem tartom fernek hogy semmi infót nem adsz ha meg mégis megszólalsz azt pökhendi stilusban pár 10 rész van még vissza
Nem tudom hova tenni ezt a kommentet, mert értelmezhetetlen, mit akart a költő, de két dolog:
1) Legutóbb megírtam, hogy a téma lezárva. Úgyhogy a "mikor lesz már" téma lezárva. Az ilyen jellegű kommentek törlésre kerülnek, indokolt esetben akár kitiltással is megfűszerezem személyesen.
2) Ayagii fiú.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Pár napja láttam valamit a neten. Nem tudom elkezdődött-e vagy csak előzetes de a DD1 élő szereplős verziójának a folytatása. Kicsit elrugaszkodva az elsőtől. Más szereplőkkel rendes effektes dolgokkal. Elvileg a torna döntőjével kezdődik amivel az első véget ért. Csak mint írtam rendesen megcsinálva új szereplőgárdával.
Tud róla esetleg valaki valami bővebbet mondani?
Mi akik a te kezed alól nézhettünk először feliratosan Donghuát.
Ezúton is szeretnék köszönötet mondani , amiért bevezettél ebbe a világba ,
illetve az általunk elképzelhetelen kemény munkásságodnak.
Viszont arra kérlek hogy tarts még ki az utolsó pár részre mivel ,
az ígéret szép szó ha megtartják úgy jó.
Illetve rengeteg kitartást és erőt kívánok a befejező részekhez.
Ayagi esetleg tudni hogode még forditani a maradék pár részt ?
Egyesítve 2024.06.29 14:39:19:
Ayagi ha szarsz bele az a te dolgod de akkor mond meg azt nézem angol felirattal más oldalon mert nagyon nem tartom fernek hogy semmi infót nem adsz ha meg mégis megszólalsz azt pökhendi stilusban pár 10 rész van még vissza
Az én lelki világom miatt ne aggódj, pont leszarom az olyan trollokat, mint te. Ha neked nincs életed, ne engem baszogass, mert nekem van, és ezért lassan haladok. De amúgy le van fordítva több rész is azon kívül, ami kint van. Attól még, hogy ti nem látjátok, halad a projekt.
Pont az ilyenek miatt gondolom hogy néha a hozzászólás lehetőségét akár fórum akár komment formájában le kellene tiltani és elég lenne egy köszönöm gomb. Én saját részemről annyit hogy majd kint lesz mikor eljön az ideje addig is van mit nézni szóval csak Köszönöm Szépen az eddigi belefektetett munkát,időt és energiát.
Plusz nem tudom ki követi astarosub csapatát , de ott pl van egy olyan rendszer hogy lehet látni hogy haladnak a projektek melyik fázisban van stb
Ezáltal nincsenek olyan kérdések hogy mikor lesz maaa meg kifakadások sem a gyengébb jellemű emberektől
Esetleg ide is nem lehetne egy olyat létrehozni ?
Technikailag nyilván meg lehetne oldani egy ilyen mutató kihelyezését, arra viszont egyikünknek sincs kapacitása, hogy folyamatosan manuálisan aktualizáljuk (ahogy az adatlapokon sem mindig aktuális, hogy hány részt adtunk ki adott projektből - 1-2 hetente futom végig és frissítem általában).
Egy komolyabb (automatikus, önjáró) feature kiépítésére nem is alkalmas az egyébként akár elavultnak nevezhető oldalmotor, új alapokra helyezni az egészet pedig megintcsak nincs kapacitásunk: egy ember foglalkozik az oldalfejlesztéssel, de ő is elfoglalt, új embereket meg nem is tudunk felvenni erre a feladatkörre, mert egyrészt eléggé bizalmi dolog ez, másrészt a piacon százezreket lehet kaszálni egy ilyen oldal helyrepakolásával, úgyhogy az "ingyen" szót látva sarkon fordulnak.