Óvatosan érdeklődnék, a külön feliratok publikálása mikorra van ütemezve?
[Naruto-Kun Projekt] Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu anime
Köszönöm a fordítást!
Jó kis évad volt.
Ez a számtalan színű sárkány elég kétszínű ami illik a nevéhez Az a tipikus szarkeverő karakter, aki mindenkit kihasznál, hogy a célját elérje.
Ebből az évadból nekem úgy tűnt, hogy halandó nem veheti fel a harcot a főszereplővel és kis csapatával, mert egyoldalú gyalázásra számíthat aki beléjük köt.
Talán még a démonok vezetője lehet elég erős ahhoz, hogy harcnak lehessen nevezni ami köztük zajlana. Szóval a továbbiakban talán az istenekkel fog harcolni, hiszen mint kiderült több isten is van ebben a világban. Az a szőke istennő valakivel balhézott ott a menyben mikor vissza küldte Kuzunohát.
Az a sárkány szerintem nem kétszínű. És nem is igen gázol át, használ ki máson a céljához. Mert hogy nem is ismerjük mi lenne a célja. Lényegében emiatt nem tetszik nekem se. Mert hogy lényegében nem is igen csinált még semmit. Én leginkább tipikusan annak a karakternek nézném aki túl erős és lényegében halhatatlan. Legalábbis az idő számára nem igen fontos és túlságosan unatkozik és szórakozni akar. De úgy inkább hogy másokon szórakozik.
Én is tipikusan már azt néztem hogy biztos istenek lehetnek már csak az ellenfelei ezek után. Mert maga az istennő mint elverendő célpontot már ő maga is kinézte. Meg még tényleg vajon ki jött akkor az istennőhöz aki még neki se kell. Lehet őt uszítja majd hősünk ellen kihasználva azt.
Ha jól tudom ez a sárkány találta ki ezt a szintlépős rendszert, és pont ezért alapította a Céghet vagy Gildet aminek a vezetője mert unatkozott.
Valamint kinézte magának Kuzunohát mert ő még nála is erősebb és szerelmes lett bele vagy mi. Sofiát mint régi játékszerét így eldobta.
De pont azért tartom kétszínűnek, mert nem igazán fedi fel a lapjait. Senkinek még a nézőknek sem mondja el mi a célja, csak azt látjuk tevékenykedig össze-vissza mintha senki oldalán nem állna, csak saját vágyait akarja kielégíteni.
Erre mondanám hogy pontosan, de mégse.
Szerintem azért érdeklődik iránta mert újdonság és érdekes. Mint egy gyerek aki megunja a játékát és felfedez egy másik jobbat ami akkor a kedvence lett.
És lehet nincs is szándéka célja csak szórakozni akar.
De nekem is éppen ezért nem tetszik. Mert valahogy semmit nem tudunk róla meg nem is igen foglalkozik semmivel. Had játszanak mások ő meg csak nézi és élvezi.
Az a tipikus felnőtt unatkozó gyerek. De megvan azért a magához való esze csak nem használja.
WhiteHawk írta:
Óvatosan érdeklődnék, a külön feliratok publikálása mikorra van ütemezve?
Ayagii írta:
Hosszas beszélgetés után úgy döntöttünk (pontosabban döntöttem én), hogy nem tervezünk külön feliratot publikálni. A kész fordítás az égetett feliratos verzió.
Ugrás a fórumra: |