Köszönöm szépen az újabb fejezetet! Tesla egy kicsit túl sok nekem, de azért jó kis harc ez!
[Naruto-Kun Projekt] Shuumatsu no Valkyrie manga
Shuumatsu na Valkyrie Kinden: Kamigami no Apocalypse:
Nagyon örülök ennek a spin-off mangának, piszkosul kíváncsi vagyok a többi istenre. Remélem, hogy itt tényleg nem lesznek visszaemlékezések, hanem a harcokon lesz a fókusz.
Zeusz ismételten megmutatta, hogy egy rohadt nagy szadista
Ré úgy tűnik, hogy hasonló szinten van mint maga Zeusz. Ő is a ,,rohadék vonalat" képviseli.
NagyZsolt01: Zeuszt azért alázták meg, mert Adam egy bizonyos ideig LEGYŐZHETETLEN, és törvényszerű, hogy kb. alázza az ellenfelét. Lemásol minden hatalmat (akár fizikait -vagy mágikusat), és minden támadást kikerül. Ezen képessége miatt ő volt az egyetlen aki megtudta izzasztani Zeuszt ( meg talán még a hype alapján Nostradamus az aki képes lenne az öreggel felvenni a versenyt, biztos, hogy tényleg rohadt erős a csávó). Zeusz megmutatta, hogy sokkal erősebb bármelyik istennél, egy más szinten van mint a többi Isten.
Szuper gyors -és szuper erős, és az egyik ütése végtelenül gyors, és még nem is beszéltem az Adamas formájáról...
Engem nagyon meggyőzött, egy valódi szörnyeteg az öreg.
https://mangadex....dc94c07/20
Kiket tippeltek a be nem mutatott harcosokra?
Szerintem a Kaiba Seto hasonmás lesz Indra, a cigiző fickó lesz Prométheusz, és a mosolygó férfi lesz Muramasa. A szerencsémet ismerve 3-ból 0-át találok el.
Cúchulainn-t szerintem sokan a Fate/stay night-ból ismerik. Maradjunk annyiban kőkemény spoilerek nélkül, hogy finoman szólva sem túl szerencsés abban a franchise-ban...
Giovanna írta:
NagyZsolt01: Zeuszt azért alázták meg, mert Adam egy bizonyos ideig LEGYŐZHETETLEN, és törvényszerű, hogy kb. alázza az ellenfelét. Lemásol minden hatalmat (akár fizikait -vagy mágikusat), és minden támadást kikerül. Ezen képessége miatt ő volt az egyetlen aki megtudta izzasztani Zeuszt ( meg talán még a hype alapján Nostradamus az aki képes lenne az öreggel felvenni a versenyt, biztos, hogy tényleg rohadt erős a csávó). Zeusz megmutatta, hogy sokkal erősebb bármelyik istennél, egy más szinten van mint a többi Isten.
Szuper gyors -és szuper erős, és az egyik ütése végtelenül gyors, és még nem is beszéltem az Adamas formájáról...
Engem nagyon meggyőzött, egy valódi szörnyeteg az öreg.
Hát Zeusz ereje már szerintem így is túlzásba lett véve (persze ez nem baj, mert ő a legerősebb Isten.) Eleve a legtöbb Istenhez nem hogy az Adamas forma nem kellene, ha nem még az ,,Ütés ami túlszárnyalja az Időt" technikája sem. Az Adamas formájával még valószínűleg többet egyszerre is szétszedne.
Bastian írta:
Szerintem a Kaiba Seto hasonmás lesz Indra, a cigiző fickó lesz Prométheusz, és a mosolygó férfi lesz Muramasa. A szerencsémet ismerve 3-ból 0-át találok el.
92. fejezet vagy a 91. fejezet második fele
Úgy néz ki, hogy ha nem is ezzel a fejezettel, de a következővel véget érhet a harc. Hála az égnek!
Susanoo dominálni kezdett, ezért (is) Okita be fogja ezt húzni. De ezt tudtuk előre. Unom, hogy papagájként fel kell hoznom a Völünd hiánya dolgot, de valami készülőben van ezzel kapcsolatban. Az, hogy Okita sikeresen levágta Susanoo lábujjait az egyik lábán részt játszhat a győzelmében. Lehet, hogy majd nem tudja felvenni a szuper beállását, testtartását.
Bastian írta:
Adtam magamnak egy órisási pofont, ugyanis teljesen elfelejtettem, hogy Indra már látható volt Síva harcánál. Ő a cigiző fickó. A mosolygó férfi pedig Suzaku, így egyszerre buktam mind a 3-at.
Kamigami no Apocalypse 2. fejezet
Óriási Ré fölény, Cú látszólag teljesen tehetetlen, és már kapott is rendesen.
Több egyiptomi képviselő, köztük Básztet is megmutatja magát. A kínaiktól is láthatunk néhány arcot Suzaku mellett.
Ugrás a fórumra: |