Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Olyan 3 és fél oldal lett most feldolgozva.
Tokitou trenírozása a mangában rögtön a Tanjirou-val való csörtéjével nyit, és odáig tart, hogy a Hadtest tagjai kiemelik a bánásmódbeli különbséget. Az animére lebontva jó 1 perc és 15 másodperc a canon manga anyag Tokitou-val. Minden más anime eredeti. Kövezzetek meg, de nekem bejöttek a papírrepülők. Nyilván nem ez volt a legelegánsabb módja annak, hogy Tokitou jellemfejlődését kihangsúlyozzák, de legalább kreatívak voltak. Egyedül azt sajnálom, hogy nem tettek említést róla, hogy Tokitou idővel majd segíteni szeretne Kotetsunak a mechanikus báb újjáépítésében. Igaz, ez databook információ, ha nem tévedek, de ha Kanamorit betették a részbe, akkor Kotetsuról is beszélgethettek volna.
Anime eredeti a Pillérek közötti trenírozás, de mivel látni fogunk egy canon trenírozást a későbbiekben, amit az Opening le is lő, ezért nekem kifejezetten tetszik, hogy úgymond a háttérben tényleg egymással is edzenek a Pillérek, és ebből legalább látunk szösszeneteket.
A mangában Tanjirou ugyanúgy kérdőjelesen áll a fekete teához is, mint a vajhoz, és a palacsintához. Az animében legalább a fekete teáról némileg már hallott.
A következő rész címe alapján le fogjuk tudni Mitsuri, Obanai, és Sanemi trenírozását is egyetlenegy epizódon belül. Gyorsulunk.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)