Én is egyetértek veled. Minden körülmény arra megy ki, hogy Yuuji igy nyerhet. De valamilyen technikának még Yuuji birtikában kell lenne, hogy győzhessen.
Jujutsu Kaisen manga
Anno mikor be lett hozva a Choso féle "big brother" meme nem hittem volna hogy értelmes történetszál lesz, de csak sikerült kihozni belőle valamit. Egész érzelmes lett a vége még ha azért lehetett számítani is rá.
És akkor Toudou...brutális mennyire önismétlődő ez a final fight 2-3 fejezetenként beugrik valaki harcolni aki ellen Sukuna előránt valamit a seggéből és kinyirja. Gondolom 2 fejezet múlva megint az lesz hogy izgulni fog vajon túléli e ezt a duót aztán jön valami technika amivel rombadönt egy várost
A fordítás cserélve lett az első olvasásom óta. Abban szó szerint az szerepelt, hogy Sukunának nem maradt több kijátszható technikája/felhasznált mindent. A mostaniban ellenben annyi szerepel csak, hogy a tüzes nyíl az Sukuna végső/legerősebb technikája.
Ettől függetlenül szerintem egyéb, offenzív technikája már nincsen, már nem lesz. Legfeljebb valahogy kijátssza az átoktechnikájának nehézséget okozó használatát a Birodalom Kiterjesztése után, ha már a narrátor felhívta rá a figyelmet. Vagy a tüzes nyíllal már ki is játszotta ezt. Szinte már látom előre, hogy a tüzes nyíl különlegessége az, hogy ha kinyír vele valakit, akkor az feltölti valamelyest az átokerejét.
Kötetes szempontból egyébként 4 fejezet lenne hátra az adott kötetből. Ez már általában olyan távolság, hogy a manga utolsó fejezeteit be lehetne jelenteni, ha véget érne, de mivel nem történt ilyen, ezért gyanítom, hogy legalább még egy kötetet rá lehet számolni.
Egy kötetnél többet én nem látok bele. Sukunáról kb megtudtunk mindent, Yuujinál maradt egy két titok csak. Nobarán kívül mindenki vissza lett már rángatva. Le kell zárni Sukunát, Megumit meg hogy mi van a halottakkal (gondolom Hakari vs Uraume offscreen lesz megoldva).
Btw jó nagy pofon lesz ez a WSJ-nek, a három nagyból kettő véget ér még idén, és nem is nagyon látszik kire lehet építeni. Az egyik új zászlóshajó valószínűleg a Sakadays lesz, a másik meg talán a Kagurabachi? Hirtelen ez a kettő ugrik be mint népszerűbb, a Blue Box meg Undead unluck nem ez a szint népszerűségben
Nálam 3 nagy volt: Kimetsu, One Piece, Jujutsu. A Hero Academia tisztes távolságból követte őket, és ellentétben a másik hárommal, képtelen volt legalább 1 milliós köteteladásokra, ami egyébként a Naruto-nak ment. De jelen helyzetben tény és való, hogy a 3 nagyban van a WSJ-nál, mínusz a Hunter x Hunter.
A Sakamoto Days és az Ao no Hako hasonlóan hoz. Mindkettő bőven a jobbak közé tartozik, de egyikről sem tudom elképzelni, hogy milliós vagy félmilliós szintet ugrana meg. Aztán ki tudja...
A Kagurabachi 2 kötet után egészségesen növekszik. Nem tudom, hogy mire viheti, de az a mém ajnározása, amit letoltak sokan az agyamra ment.
Kevés igazán az új, ígéretes "harci" széria, így a Shueisha kiváló számaihoz előszeretettel hozzájárulnak a Jump+ és a Young Jump mangái is. A feltörekvő újoncok nélkül pedig más kiadók szériái nyerhetik az éveket. Tavaly ugyebár a Blue Lock. Idén elképzelhető, hogy a Frieren. Közben meg nem látni a WSJ következő megváltóját.
Kagurabachit csak a meme zuhatag miatt kezdtem el anno megjelenéskor eddig rendben van, semmi extra, de a potenciál meglehet benne
Viszont más tényleg nincs, az újak közül az utóbbi időben kb minden megbukott a KB-n kívül. Sakamoto Daysben lehet bízni, ott szerintem egy minőségi anime bőven megtudná dobni a számokat aztán ennyi.
HxH-val mi van egyébként? Az utolsó dolog ami megvan hogy jött 10 fejezet aztán visszament hiatusra, azóta nincs semmi? Egyre biztosabb vagyok hogy az a manga is csak akkor lesz befejezve ha meghal az eredeti alkotó
Togashi elkezdett X-en posztolgatni megint, így várhatóak fejezetek. De azzal is számol, hogy nem tudja befejezni.
https://www.reddi...ending_if/
Jól értem hogy a "D" ending akkor jön ha nem tudja befejezni? Ezek alapján nincs tervben akkor hogy más tovább viszi ilyen esetben. Kicsit fura lenne a dolog de hát az ő mangája. Ha jönnek is új fejezetek gondolom követni fogjuk az eddigi mintát, pár fejezet-hiatus hosszabb ideig.
Én nem ismerem a számokat mint Bastian, de maradt még pár shounen manga.
Ami maradt és nem ismert a befejezése:
One Piece, Chainsaw Man, Black Clover(bár ez negyedéves), Bleach pletyka van, hogy visszatér, Ao no Exorcist, Kaijuu 8, Boruto, Owari no Seraph. Kagurabachi. Frieren.
Fairy Tail? (Akármeddig lehet húzni )
Ami véget ér hamarosan:
Hero Academia... szerintem max 5 fejezet és vége. Nem hiszem, hogy a mangaka folytatja utána a storyt ha legyőzik az utolsó főbosst.
Jujutsu Kaisen szintén,
Edens Zero is a végénél jár.
Egyébként ha wsj manga undead unluckot ajánlom, nem hittem volna hogy ennyire minőségi mikor belekezdtem (eleje borzalmas) de a futó shounen mangák között az egyik legjobb jelenleg.
A világ tök érdekes, jók a karakterek, jó a történetvezetés, a harc remek, szép is csak néha rohadtul klisés
Thysoul írta:
Jól értem hogy a "D" ending akkor jön ha nem tudja befejezni? Ezek alapján nincs tervben akkor hogy más tovább viszi ilyen esetben. Kicsit fura lenne a dolog de hát az ő mangája. Ha jönnek is új fejezetek gondolom követni fogjuk az eddigi mintát, pár fejezet-hiatus hosszabb ideig.
Jaeger írta:
Én nem ismerem a számokat mint Bastian, de maradt még pár shounen manga.
Ami maradt és nem ismert a befejezése:
One Piece, Chainsaw Man, Black Clover(bár ez negyedéves), Bleach pletyka van, hogy visszatér, Ao no Exorcist, Kaijuu 8, Boruto, Owari no Seraph. Kagurabachi. Frieren.
Fairy Tail? (Akármeddig lehet húzni )
Nem olvastam bele, de ha minden igaz, akkor az egy golfos manga. Azért furcsállom, mert a Kuroko no Basuke szerzőjének a golfos mangája nem hozott rosszul, persze szuperképességes golf volt, de az is el lett kaszálva. Vagyis a golf egyszerűen nem kelendő, nem népszerű. Én golfoztam már, és az a véleményem, hogy van benne valami, hogy az úriemberek sportja. Amíg a Haikyuu!! megtöbbszörözte Japán röplabdacsapatainak a számát, addig egy golfos mangától nem fognak kedvet kapni a tinédzserek, hogy golfozzanak. Ettől még nem kívánok egyetlenegy golfos mangának sem rosszat. Csupán a valóság kegyetlen velük szemben.
----------
260. fejezet
Nem dőlök be a nyilvánvaló csalinak a végén. Vagyis inkább arra hajlok, hogy lesz valami csavar a dologban.
De előtte még, Toudou karja amilyen idétlen, olyan hatékony. Állítólag ugyanaz a hangeffekt szólalt meg akkor is, amikor Yuuta megjelent Kenjakunál, így benne van a pakliban, hogy Takaba átoktechnikáján kívül a Boogie Woogie is közrejátszott a meglepetéstámadás sikerességében.
Múltkor leírtam Sukunát, hogy feleslegesen pazarolta el a Birodalmát, erre köszöni szépen, megint kiterjesztené, mert annyira jól bánik az átokerő kibocsátásával, hogy megteheti. És mindezt aközben, hogy Yuuji a szívét marcangolja...
Na, akkor a fejezet végi kísértet kicsoda vagy micsoda? Nyilvánvaló, hogy Gojou-t véli látni Sukuna, de tényleg ő az? Be is dobok néhány lehetőséget:
- Ui Ui valakit Gojou testébe rakott.
- Sukuna csupán hallucinálni kezdett, azaz a halálán van.
- Kenjaku nem halt meg, és ő költözött Gojou testébe.
- Gojou "északra ment", feláldozva az egyik szemét azért, hogy visszatérjen az életbe.
- Valami más, esetleg ezek kombinációja.
Ugrás a fórumra: |