Köszi a munkátok, jöhet majd a második évad!
[Naruto-Kun Projekt] Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu anime
Köszönet az évados melóért!
Állat volt az utolsó csata, jó volt nézni Végre egy izgalmas harc ami nem két lövéssel ért véget.
Főhősünk nem előszőr bénázik, hiszen annó a fekete pókot sem győzte le, csak Mió úgy döntött, hogy nem eszi meg mert jól lakott a manájával.
Tomoe pedig olyan emlékeket talált, amik hatására úgy döntött inkább főhősünk mellé áll. A szerződésekből kiderült ugyan, hogy sokkal erősebb náluk, de új erejét (amit ugye a másik világbeli istentől kapott) egyáltalán nem tudja még mindíg kihasználni, csak pazarolja össze-vissza a manát.
Ezek 1vs1 harcok voltak, az utolsó részben pedig 2vs1 felálással majdnem megsemmisítette őket. Én nem éreztem semmilyen ellentmondást az erőkülönbségekben.
Persze ez csak egy hosszú unalmas magyarázat, amit most fogalmaztam meg magamban.
A legegyszerűbb magyarázat, hogy így sokkal izgalmasabb volt. Erre vártam már a 6. rész óta, hogy valami méltó ellenfeleket sodorjon elé a szél.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Mit ne mondja elég borzadály ez a két hős!
Egyiknek túl unalmas a jó élete és egy kis istennői fordított pszichológia is és máris mehet a dolog.És még utána a nagy o tagadtatás pedig nem is tud semmit a valódi szörnyű életről.
A másik meg még szörnyűbb. Egy kis idióta nyápic! Aki teljesen manipulálható. Hatalmas erővel amit még használni se tud. de azért kell neki. Kisírja hogy milyen jó lesz, de ott csak rácsodálkozik és éljenez mindent. Tényleg pancser!
Ja meg pláne mindkettő milyen csapatot is választ magának!
Lehet sanyarú sors jár főszereplőnknek de még akkor is sokkal jobban járt mint ezek. Már saját világa van saját emberekkel. És nem egy istennő kedvéért keveredik harcba. Ami megint csak minek jó? Embernek vagy démonnak?
Köszönöm szépen a munkátokat!
Ez a hős srác még rosszabb mint gondoltam! Ha már meghalhat akkor már nem is harcol. Igazi gyáva, aki csak akkor harcol ha biztos a győzelem.
A történetről meg annyit hogy tipikusan olyan mint mikor kártyavárat építünk és belátjuk hogy nem tudjuk túl sokáig építeni, ezért mellé kezdünk egy másikat és a kettőt összevonva már nagyobb lehetőségek vannak. Lényegében mintha azért kellettek volna ezek a hősök hogy legyen újabb történési alap a jövőre nézve.
Gondolom nem volt elég hosszú az elő évad, de eleve ott kellet volna párhuzamosan behozni őket nem így utólag lehadarni a történetüket.
De legalább jövő héttől végre egy rendes történet folytatás lesz új eseménysorozattal.
Hát, alapvetően már előbb kellett volna szerepelniük a hősöknek. Az a tippem, hogy nem számítottak a sikerre, és hogy következő évad lesz, ezért kihagyták őket az elsőből. Azonban nem mehetett tovább a történet anélkül, hogy ismertették volna őket, úgyhogy betuszkolták őket ide.
Ugrás a fórumra: |