Sziasztok én még csap 2 hete regisztráltam mert it megtaláltam az anime fordítását viszont a 186- tol nem tudom letölteni mert olvasási hibát ír ki.
Rálehetne nézni mi a probléma?
Azt nem értem miért kell mindent letölteni, egyszerűbb lenne ha online-ba lennének??
Nem bántásképpen mondom csak nem tudom felfogni.
Előre is köszönöm a választ!
Aszem égetve nem lehetnek, mert régen Ayagii is úgy csinálta és valami gebasz volt a kiadóval ez miatt(már pontosan nem emlékszem) .... és utána kezdte el itt fordítani az oldalra kb 3 éve így megásan le kell tölteni és annyi, nem nagy szám. naponta leszedsz x részt majd törlöd...
Azt nem értem miért kell mindent letölteni, egyszerűbb lenne ha online-ba lennének??
Nem bántásképpen mondom csak nem tudom felfogni.
Előre is köszönöm a választ!
Segítek megérteni: egyrészt olyan magas bitrátájú a videó, hogy bárhová is töltenénk fel, csak rontana a minőségén. Ez az animéknél is megfigyelhető (lásd ezt a mintaképet), hát még ennél, ahol tényleg magas. Egy 4K-s videó (2160p) kb. 5000 kb/s bitrátával menne fel, amit bármelyik platform lekonvertálna kb. 2000 kb/s-ra, tehát közel s távol kétszer olyan pixeles lenne, ráadásul a dinamikusabb mozgásoknál teljesen taccsra vágná a látványt. Ez a technikai oka.
A másik oka pedig: azért került egyáltalán hozzánk a projekt és Ayagii, mint a sorozat fordítója, mert a kínai jogvédő szervek töröltették az indavideóról az összes feltöltését és pert helyeztek kilátásba, ha vissza meri tölteni. Mivel ez egy rajongói tevékenység, nincs az az entitás az univerzumban, akinek a kérésére kockáztatnánk a magánéletünket csak azért, mert az emberek annyira elkényelmesedtek, hogy mindent online akarnak nézni (holott online nézve ugyanúgy letöltik az adatmennyiséget, csak még ráadásul rosszabb minőségben is lesz minden, és a netkapcsolattól függ, hogy épp tudsz-e nézni valamit vagy sem - nem is értem, miért jó ez bárkinek is, aki egy kicsit is igényes önmagára, de ez már csak a saját értetlenségem).
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Aszem égetve nem lehetnek, mert régen Ayagii is úgy csinálta és valami gebasz volt a kiadóval ez miatt(már pontosan nem emlékszem) .... és utána kezdte el itt fordítani az oldalra kb 3 éve így megásan le kell tölteni és annyi, nem nagy szám. naponta leszedsz x részt majd törlöd...
Igen. Amikor indára töltöttem fel égetettként, akkor kaptam egy Cease & Desist-et, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy "Törölj le mindent, vagy bírósági per".
Ettől a témától eltérve, kérdem azokat, akik jobban követték: ha jól emlékszem, valamelyik részt azt újra kiadták kibővítve, vagy micsoda. Ezt tudjátok, hogy melyik volt? Csak a legutolsó, azaz a film (264)? Csak hogy előre fel tudjak rá készülni
Én annyira csalódtam a befejezésben, hogy csak nagyából néztem meg. Viszont az uccsó 3 részt részként is leadták és egyben másfél órás filmként is szerintem a másfél órás lehet a bővített.
Hát ugye van az utolsó 3 rész (261-263), utána az ezekből készült 1 óra 35 perces movie és végezetül egy 2 óra 5perces movie remake ami bővítve lett pár fontos jelenettel.