A Dragon Ball SD mangával kapcsolatos megbeszélések.
Dragon Ball SD
Nemrég előkaptam a db-t és a 114.részben felfigyeltem egy hangra pontosan 3:38 másodpercnél csak érdekesség keppén ekkor használták először a csillagharcos átváltozós hangeffektet.
---
igen sima dragon ball nem a Z-ben!!!
Öreg Piccolo elpusztít egy földgömböt és ez a volt a robbanás hangja.
Ne haragudjatok. Nem tisztem ,hogy tanácsokat adjak. De kit érdekel ez még? A one punch Man , és a boku no hero academia manga szerintem viszont annál inkább érdekes . Én személy szerint azoknak a fordítását jobban várom mint bármelyik másik projectet az oldalon. Remélem nem bantottam még senkit. Üdv.
PallMall ne haragudj, de mindig keserű szájízzel reagálok azoknak a "panaszára", akik hozzászólás-számból ítélve (jelen esetben 8 év alatt) még egyszer sem voltak képesek leírni egy "kösz"-t egy projektünkhöz sem.
Egyrészt, ahogy azt nem is olyan rég hasonló témában már leírtam másnak, minden csapattagunknak megvan a maga feladata a csapatban. Ha összenézed, hogy kik dolgoztak ennek a magyar változatán meg a másik kettőén, teljesen különböző neveket olvashatsz. Nem nyúlkálunk bele másnak a projektjébe, csak ha nagyon muszáj. Nem gyár vagyunk, ahol ha nem halad valaki valamiért, akkor egyből helyettesítjük. Rajongók vagyunk továbbra is, akik választanak egy projektet és szabadidejükben dolgoznak rajta - csapatként.
Másrészt ezt a mangasorozatot megörököltük az előző vezetéstől úgymond, mint sok másikat, és nem szeretjük, ha az ilyenek ott éktelenkednek a "felfüggesztett projektek" között. Szeretnénk egyszer mindent befejezni, amik ott megtalálhatók, függetlenül attól, hogy érdekel-e valakit éppen most. Lehet, hogy 1 év múlva fog, ki tudja.
Harmadrészt téged ez nem érdekel, viszont a BNHA meg a OPM igen. Engem meg speciel se ez, se a BNHA, se a OPM nem érdekel Az ízlés és az érdeklődés szubjektív dolog.
Valóban nem írtam eddig. Ennek ellenére mindig nagyon hálás voltam a munkatokert. És sok embernek ajánlottam ez idő alatt az oldalt. Most is lábujjhegyen járva fogalmaztam 2 szer bocsánatot kérve ,hogy ne hagyjon rossz szajizt , látom nem sikerült. Bocs ha rosszul jött le. Köszönöm a munkatokat. És nem panaszal éltem csak kérdeztem és próbáltam javaslatot tenni arra , hogy hova kéne inkább az energiát csoportosítani.
PallMall írta:
hova kéne inkább az energiát csoportosítani.
Ugrás a fórumra: |