A Raw elején Apolló látjuk ahogy ünnepli győzelmét és megemlékezik ellenfeleiről.
A félelmem félig megvalósult a következő Emberi Harcos nem más lesz mint Okita.
A váratlan pedig ezen részek lesznek melyben megmutatnak nem csak 1 de 2 istent is akit még nem láttunk Anubis és Susanoo-t egyszerre. Aszta erre nem számítottam hogy mindketten megmutatkoznak.
Anubis karakter ábrázolása nem rossz tetszik nagyon hozza az egyiptomi isten filinget bár egy picit ha emosabb irányba vitték volna el a karakter kinézetét azt hiszem tekintély parancsolóbb lett volna de így is franko tetszik. A személyiségét nézve ami átjött az bevallom nem tetszik kapásból a kölyök Sasaki Kojiro jutott eszembe bár utána láttunk pár őrületre utaló vonást is hmm... Kölyök Kojiro és örült Zerofoku kombo.
Susanoo karakter ábrázolás érdekes. kaphatott volna komolyabb idősebb ábrázolást de így is jó, inkább Anubis került középpontba így Susanoo egy picit hátérbe szorult bár a fejét megnézve nekem egy kicsit szintén Kojiro jut eszembe egy kis Tesla arccal vegyítve.
A következő ellenfelek pedig nem más lesz mint Susanoo no Mikoto.
Abba biztosak lehetünk hogy Okita megnyeri a jelenlegi állás okán + eddig az Istenek 2 győzelmet zsebeltek be egymás után kizártnak tartom hogy a 3-is behúznák. Mondjuk azt érdekesnek tartom hogy most Japán ember küzd meg Japán Istennel. nem gondoltam volna hogy a görög vs görög után egyből bedobnak egy ilyet de mért is ne a lényeg hogy nem Lokit küldik a halálba.
Se Okitá-tól se Susanno-tól nincsenek elvárásaim egyik karakter kapcsán sincs meg az a komoly fantáziadús potenciális +. Bár Igaz Susanoo-ba van némi fantázia történet szempontjából de elég gyenge az eddigiekhez képest. Olvastam olyat hogy ez a harc nagyon epik lesz és mi tagadás annak érdekébe hogy egy harc és történet nagyot üssön előtte egy vagy nagyon átlagosat nyomnak le vagy egy nagyon gyengét hogy az azutáni még jobbnak tűnjön.... ez meg volt. Talán azért mert nem ismerem eme két Japán karaktert és miután utánuk kerestem sem tartom kiemelkedőnek egyiket se ebbe az a jó hogy nincs semmi elvárásom velük kapcsolatba. lehet korai ezt még kijelenteni sőt biztos de nekem már most tetszik a 10 kör még az ellenére is hogy Tesla és Leonidasnak azért kellet veszíteniük hogy a 10 kör garantáltan ember győzelem legyen. Várom a teljes verziót.
Nektek mi az első benyomásotok az új karakterekről ? mit vártok a 10 körtől? Milyen párosításnak örültetek volna?