CokeFlakes írta:
hogy lett Borutoból ennyi idősen OP-bb karakter, mint pl. Sasuke meg Naruto együtt megtanult egy erősebb rasengant, mint amit bármelyik felmenője tudott, tudja a teleport jutsut (amit kb. 3-an tudtak az egész világon eddig, mindegyik Hokage szintű shinobi), van egy olyan szemtechnikája, amit a jó Isten se tudja szerintem, mire képes, de min. olyan előrelátása van, mint a Sharingannak vagy Byakugannak, és úgy váltogatja az elemeket, hogy a 3. Hokage életműve kb. ment levesbe (kb. ő volt az egyetlen, aki komplex kézjelek nélkül gyors egymás utánban tudott 2-től több elemet használni, Boruto meg már úgy váltogat a szél-tűz-villámtechnikák közt, mintha nem lenne holnap xd)...már tényleg csak azt várom, hogy mikor kezd el fa elemet is használni, mert kb. már csak az hiányzik a repertoárjából LMAO plusz ha ez mind nem volna elég, akkor még a békákkal is szövetséget kötött, szóval 24 hónap alatt megtanult legalább 4 Hokage szintű jutsut, kijárta a békák próbáját, edzett Kashin Kojival meg Sasukéval, és még párszor agyonverték egymást Code-dal...alvás nem sűrűn lehetett porondon XD az az egy pozitív, hogy végre nem töketlenkedik, meg idétlenkedik a főhős végre, de kicsit zavaros ez így xD ha ezek után Sarada nem durrant egy perfect Susanot két fejezeten belül, akkor szomorú leszek xD
Hát eleve kezdjük azzal, hogy Naruto annak idején "buta" volt de kitartó. S nem is az eszéről volt híres. Boruto azért okosabb is, van logikája is. Azért félig meddig csak Hyuuga vér is folyik az ereiben.
A rasengan bár nehéz, de megtanulható. S fejleszthető is. Annak idején a rasen-shurikent is úgy tudta elsajátítani Naruto, hogy megidézett még kettő klónt akik különböző dolgokra figyeltek oda. Boruto esetében szerintem neki ment volna ez is klónok nélkül.
A szemtechnikája már nincs, ahogyan a szeme se, mivel megsérült.
Szerintem ez nagyon várható volt, hogy Kashin Koji rátalált valahol és elkezdett vele együtt edzeni. Látszik, hogy Kishimotonak hiányzik a Naruto-Jiraya páros. A nép meg gondolom azóta várta az öreg visszatérését, de hát ügye ne szentségeljük már meg szegény halálát... ezért kaptunk egy klónt, és egy Boruto féle párost vele. Hogy Sasuke hol és mikor vált a fa rabjává jókérdés. Ennyire figyelmetlen lett volna? De tudjuk, hogy miért. Naruto már ki lett állítva x időre, már csak Sasukét kellett félre tenni a kispolcra. Gondolom majd egyszer kiderül, mi is történt vele.
Egyébként nekem pont az jutott eszembe, hogy ügye Eida jutsuja hatással volt egész Konohára - "De" a békák világában nem volt hatással a jutsu, vagyis, ők be tudták bizonyítani Sasukénak, hogy Boruto az tényleg Boruto és ő a jó fiú. Kashin Koji meg gondolom eleve a békáknál lábadozott. Bár jó időre eltűnt, szinte már lassan el is felejtettem melyik fejezetben harapták le a lábát
NA és kezdenek beindulni a dolgok. Megint csak kellet jönnie egy nagyobb új főellenségnek ahogy az szerintem várható is volt. Már az új fejez előtt is meg lehetett jósolni hogy jönni fog valami új fordulat. És hát az előzőekre írva ami várható is volt hogy nagyon kezdenek elszaladni a lóval.
Borutó tényleg milyen szinten van már gyerek létére. Mennyi úgy kb 15 lehet? És tényleg az lett amit eddig túlzásnak mondtunk, hogy kezd tényleg nagyobb lenni mint Narutó és Sasuke voltak. Pedig mennyi idős.
A rasenganról annyit hogy azért gondoljunk bele mennyi időbe és főleg klónba került Narutónak is kifejlesztenie a Rasen shurikent. Borutó lényegében egymaga kifejlesztett egy hasonlót ilyen gyorsan. A nagyapja technikájáról nem is beszélve. ( ami tényleg tanulható de senkinek nem is sikerült, pláne ő hogy és kitől tanulta meg?) Meg még ki tudja mennyi mindent tanult is meg. És mikkel küzdött meg eddig.
Nem csoda hogy ilyen gyorsan meg kellet komolyodnia.
De legalább már lehet tudni hogyan is került kapcsolatba a békákkal. Hirtelen össze is állt a kép. És egy tökéletes tanár tért vissza a maga új formájában. Lehet hogy klón, de tisztára akaratra és tettre is Jiraya. Jó húzás volt őt visszahozni. És várható is volt ha már nem halt meg hogy visszatér.
Na de ilyenkor vagyok megint csak ott hogy Borutó már mivé fejlődött 2 év alatt. De viszont a konohai barátok nem igen tűnnek igazán erősebbnek. Biztos erősödtek, de nem úgy mint Borutó. Hozzá képest a többiek csak vegetáltak. És még nekik kéne valahogy segíteniük Borutónak. Hát ezt nem tudom hogy fogják kivitelezni. Hirtelen túl sokat kellene erősödniük, miután megtapasztalták milyen gyengék is valójában.
Sasuke meg megint csak jó húzás volt. Nem csak kiírták mint Narutót, hogy tényleg ne ők harcoljanak már hanem még jó ösztönzés is hogy meg kell menteni őket.
De ami Shikamaruval történt az tényleg katasztrófa. A tipikus zseni a meghülyülés tüneteit mutatja. nem tehetett jót neki Eida technikája. Nem állnak össze neki a képek ezért már nem összeszedett.
De ami a lényeg. Most már ténynleg
Lehet én emlékszem rosszul, de Borutonak nem használhatatlan a szeme. (Amelyik le van csukva).
Annyi történt, hogy a sérülés hatására(Kawaki ellen) pont, hogy a saját szemét vesztette el.
Ezért ha kinyitja a szemét akkor egyből aktiválódik a Karmája. Azt meg nem akarja Momoshiki miatt.
Mert volt egy ilyen mondat Momoshikitől, hogy elvesztetted a kék szemedet... De a Boruto manga első fejezetéből tudjuk, hogy tudná még használni ha akarná.
Narutonak se kellett olyan sok idő új Rasengan technikához. Boruto az elmúlt két évben is keményen edzett mig a többiek Konohában a jó létben nem sok mindent csináltak. Régen ott volt a háború veszélye az Akatsuki stb meg motiválta őket Naruto ez most nem történt meg. Bár Mitsuki az tuti sokat fejlődött.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Mi a büdös lofityma történik ebben a sorozatban? Már az is totál röhejes, hogy Narutot, a "világ megmentőjét", ilyen gagyinak állították be, most meg Sasukét a Rin'negan elvesztése után még parkolópályára is tették...
100 rész múlva ha kiszabadulnak, milyen sors vár rájuk? Iruka-sensei fogja őket oktatni a Bunshin no Jutsura, vagy mi?
Lassan erre a szintre redukálják vissza őket.
Hajam leteszem. Szekunder szégyen kimaxolva.
Ez a Rin'negan is mivé vált? Lassan az öreg Ichiraku rament készítő szakácsnak is ilyen szemei lesznek, vagy hol vannak a határok? Mikor Pein ezzekkel a koncentrikus mintájú szemekkel feszített, a világ leghardabb karaktere volt, tényleg isteni erővel.
Ez a boruto sorozat mindent meggyaláz, amit azelőtt 700 részben felépítettek. fujfujfuj!!! Fosson át magát a túlvilágra, aki beleegyezett ebbe a szörnyűségbe. De komolyan, mi a bánat történik. Ez komédia és a tragédia egyvelege. Komitragédia. már ha létezik ilyen szó. Nyomorékok.
Naruto... inkább húztál volna gumit, amikor Hinatat becstelenítetted xD
CokeFlakes írta:
hogy lett Borutoból ennyi idősen OP-bb karakter, mint pl. Sasuke meg Naruto együtt megtanult egy erősebb rasengant, mint amit bármelyik felmenője tudott, tudja a teleport jutsut (amit kb. 3-an tudtak az egész világon eddig, mindegyik Hokage szintű shinobi), van egy olyan szemtechnikája, amit a jó Isten se tudja szerintem, mire képes, de min. olyan előrelátása van, mint a Sharingannak vagy Byakugannak, és úgy váltogatja az elemeket, hogy a 3. Hokage életműve kb. ment levesbe (kb. ő volt az egyetlen, aki komplex kézjelek nélkül gyors egymás utánban tudott 2-től több elemet használni, Boruto meg már úgy váltogat a szél-tűz-villámtechnikák közt, mintha nem lenne holnap xd)...már tényleg csak azt várom, hogy mikor kezd el fa elemet is használni, mert kb. már csak az hiányzik a repertoárjából LMAO plusz ha ez mind nem volna elég, akkor még a békákkal is szövetséget kötött, szóval 24 hónap alatt megtanult legalább 4 Hokage szintű jutsut, kijárta a békák próbáját, edzett Kashin Kojival meg Sasukéval, és még párszor agyonverték egymást Code-dal...alvás nem sűrűn lehetett porondon XD az az egy pozitív, hogy végre nem töketlenkedik, meg idétlenkedik a főhős végre, de kicsit zavaros ez így xD ha ezek után Sarada nem durrant egy perfect Susanot két fejezeten belül, akkor szomorú leszek xD
Hát eleve kezdjük azzal, hogy Naruto annak idején "buta" volt de kitartó. S nem is az eszéről volt híres. Boruto azért okosabb is, van logikája is. Azért félig meddig csak Hyuuga vér is folyik az ereiben.
A rasengan bár nehéz, de megtanulható. S fejleszthető is. Annak idején a rasen-shurikent is úgy tudta elsajátítani Naruto, hogy megidézett még kettő klónt akik különböző dolgokra figyeltek oda. Boruto esetében szerintem neki ment volna ez is klónok nélkül.
A szemtechnikája már nincs, ahogyan a szeme se, mivel megsérült.
Szerintem ez nagyon várható volt, hogy Kashin Koji rátalált valahol és elkezdett vele együtt edzeni. Látszik, hogy Kishimotonak hiányzik a Naruto-Jiraya páros. A nép meg gondolom azóta várta az öreg visszatérését, de hát ügye ne szentségeljük már meg szegény halálát... ezért kaptunk egy klónt, és egy Boruto féle párost vele. Hogy Sasuke hol és mikor vált a fa rabjává jókérdés. Ennyire figyelmetlen lett volna? De tudjuk, hogy miért. Naruto már ki lett állítva x időre, már csak Sasukét kellett félre tenni a kispolcra. Gondolom majd egyszer kiderül, mi is történt vele.
Egyébként nekem pont az jutott eszembe, hogy ügye Eida jutsuja hatással volt egész Konohára - "De" a békák világában nem volt hatással a jutsu, vagyis, ők be tudták bizonyítani Sasukénak, hogy Boruto az tényleg Boruto és ő a jó fiú. Kashin Koji meg gondolom eleve a békáknál lábadozott. Bár jó időre eltűnt, szinte már lassan el is felejtettem melyik fejezetben harapták le a lábát
Naruto buta volt, de a fejlődésben az fogta vissza, hogy a Róka-pecsétje miatt a chakra kontrollja kb. 1000x-es nehézségi szintre lett állítva, ezért kezdett rohamosan fejlődni, miután megtanulta a remete-formát, meg szövetséget kötött Kuramával, és feloldhatta a pecsétet Boruto meg oké, hogy okos, és tegyük fel, hogy Sasuke/Itachi-szintű ösztönös zseni, de azért egy kicsit el van rugaszkodva a valóságtól ez a szintű fejlődés eddig évekig csak a pélót lengették, percet se edzettek, meg voltak ragadva egy szinten, teljesen mindegy, hány problémával találták szembe magukat, most meg két év alatt Hokage szintű shinobi lesz Hokage szintű technikákkal? kicsit azért visszás nekem ez továbbra is...szeme meg egyébként nem ment tönkre, mivel még hosszú idő múlva is az első részben azzal harcol Kawaki ellen, meg tudja aktiválni, csak gondolom dacból nem hagyatkozik a Karmájára (ahogy eddig sem tette). Na mindegy, nem a főhős erőszintjével van bajom, mert nem baj, hogy erős, meg nem agyhalott, de a körítés nekem ettől még elég furcsa Remélem elmagyarázzák ez hogy jött össze, meg hogy Kashin Koji hogy élte túl a Hiroshima szintű robbanást anno xd
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy általánosságban lassú a felfogása, mindent 100x kell neki elmagyarázni. Ezzel ellentétben a harchoz nagyon jó érzéke van, remekül látja meg az ellenfél gyengéjét és gyorsan kapcsol. Pl. a Chuunin vizsgán a Kiba elleni harca (az a jellegzetes fing , vagy amikor Akamaruvá változott át), Neji ellen az alagút miatt győzött, Kakuzu-t is átverte az árnyékklónokkal, vagy mondhatnám, hogy a háború alatt is ő jött rá a 3. Raikage gyengéjére.
de a fejlődésben az fogta vissza, hogy a Róka-pecsétje miatt a chakra kontrollja kb. 1000x-es nehézségi szintre lett állítva
Azt azért ne felejtsd el, hogy részben a Kyuubi miatt van ekkora chakra tartaléka és ennek köszönhetően tud annyi árnyékklónt használni. Ha nincsenek az árnyékklónok, akkor a szél elem edzése nem lett volna a töredékére redukálva.
Nem maga a pecsét, hanem Konkrétan a Kyuubi hátráltatta pl. a Remete edzését, mert féltékeny volt, hogy nem az ő erejére támaszkodik
Illetve, ha jól emlékszem Orochimaru is lepecsételte a chakra áramlását (amit majd később Jiraiya oldott fel).
Szóval elég sok hátráltató tényező is volt időközben
Köszi a fejezetet ^^ Nagyon tetszik ez az irány amerre most tartunk Boruto tényleg eszméletlen erőre tett szert rövid időn belül az se lepne meg hogy ha konkrét Minato tanította volna meg a villám isten technikájára ugyan is volt egy olyan mondatta hogy neki még nem megy olyan gyorsan mint Minatonak de ezt honnan is tudná hisz sose látta hacsak nem hozták őt vissza a felélesztéssel kis időre hogy tanítsa szerintem az új rasenganjában is segített neki . Lesznek itt még érzelgős vissza emlékezések remélem :3
Mekkora ötlet életre kelteni és öntudatot adni a félig meg fásodott 10 farkúnak az egyáltalán nem meglepő hogy ők is birtkolják a rinnegánt én inkább arra leszek kiváncsi hogy akiről a kinézetüket másolták mennyire veszi át a személyiségüket emlékeiket illetve technikai tudásukat. Bár ezen a síkon haladva akkor a Bogbárból lett fa klon lesz a leggyengébb xdd
Kashin Kojin feltűnése szintén várható volt hisz tudtuk hogy túl élte azt a harcot Jigennel .
Várom a további fejleményeket
Sajnos Konohában valszeg senki se erősödőt nagyon sokat valószínűleg még Kawaki is vegetál az előző erő szintjén és majd lesz valami lökés ami megindítja a fejlődésüket ahogy az lenni szokott.
Boruto szeme nem ment tönkre csak valószínűleg ahogy többiek is írták csak akkor tudja kinyítni ha a karmát is használja az meg most még nem buli kíváncsi leszek mikor fog erre először rá kényszerülni és meddig bírja míg momoshiki át veszi felette a hatalmat mert hát úgy látszik hogy még mindig áll az hogy ha Boruto chakrája kimerül akkor momo át veheti gyorsan felette az irányítást
Egyesítve 2023.12.20 16:51:10:
Nagyon összecsapták ezt Sasukés dolgot. Annyi nem fért bele hogy pontosan megmutassák mi lett Code szemével......Máskor a semmire elmegy egy teljes fejezet,most meg.Az animében majd biztos kibővítik de ez nekem csalódás.
Egyesítve 2024.01.09 15:30:35:
Köszönöm a fordítást. Már nagyon vártam. Magyar fordítással olvasva is ugyan az a véleményem,összecsapták Sasuke részét.Legalább pár oldalt szentelhettek volna arra miként olvassza magába a fa.Sasuk ugyan olyan furcsa ilyen lényként mint emberként volt. Kíváncsi vagyok ki e hoznak ebből valami fordulatot?