Hát ez nagyon jó! Nem hiába a legjobb a szezonban. Legalábbis szerintem. Alig várom mi lesz belőle.
De ezek az "Eh...." beszólások tetszenek a legjobban.
Gondolom a zsákmányost pénzel átveszi az egész piacot, amit átad a lányoknak. A kultuszt meg most anyagilag is igen megvágja.
A piacot JS irányítja. És neki persze semmi kapcsolta nem lesz az árnyékkertet irányító árnyékkal.
De ez a róka farkas kapcsolat történet nekem túl gyors és összecsapott volt. És persze a papírzacskós banditaölőnek is persze hogy pont ott kellet lennie.
Köszi a részeket 🥰
Hát Cid-ben nem csalodtam, bolond mint mindig, de nagyon menőn teszi ezt. Meg hogy mindig ráhibázik a kultusz terveire úgy hogy nem is hisz bennük 🤣
Hát ez egy fantasztikus történet volt megint. Csak valahogy már az előző résznél is tudni lehetett hogy ez lesz a vége. Csak meg kellet valósítani. De teljesen megjósolható volt. Mégis nagyon jó.
De valahogy egy nagyon fontos dolog csak nem világos. Árnyék tényleg adott levelet bétának. Én viszont azt hittem hogy valami sületlenséget.De egy teljesen jó levél jött ki belőle. De amit nem értek ha mindent leír a lányoknak akkor mi ez a meglepetés hogy hova lett a pénz? Szerintem igen egyértelmű hogy hova került pláne hogy még ő is tudja mi lett a piaccal és a lányok cége túlélte. Akkor minek keresi a pénzt? Meg minek mondja el a helyét ha meg akarja tartani? Egyszerűen nem értem ezt.
Amúgy szegény Gettant meg még a végére áldozatnak hozták mi.
De az hogy mi is történt a múltban teljes rejtély, és emiatt igen érthetetlen is. Nem jó hogy ilyen hiányosan rakják be a történetbe. Azt is el kellet volna mesélni mi is volt akkor pontosan. Vagy lehet ezután lesz?
Kíváncsian várom a következő arcot a folytatást mi lesz benne?
De amúgy hogy vissza szerezni nekem fontosat szöveg. Hát igen jó volt. Annyira kétértelmezésű. Kinek mis is az!? Ezért is Árnyék értelmezése a legjobb. Tényleg imádom hogy ennyivel másképpen gondolkodik mint a zsenik mégis mindig ő a géniusz.
Amúgy más történetekben is hogy mit gondol a főhős és mit gondolnak a körülötte lévők.
Az meg különösen érdekel hogy vajon Delta mit is talált a hó alatt?
A mikulásos történet meg tényleg mindent vitt. Mert a végén csak megkapta amit akart az újjászületése után nem?
A kultuszt csak ő találta ki hirtelenjében mikor is Meggyógyította Alfát. Csak utána a lányok kiderítették hogy valójában létezik is. De ezt még Cid se igen hiszi el, hogy tényleg létezik amit ő csak úgy kitalált.
...De valahogy egy nagyon fontos dolog csak nem világos. Árnyék tényleg adott levelet bétának. Én viszont azt hittem hogy valami sületlenséget.De egy teljesen jó levél jött ki belőle. De amit nem értek ha mindent leír a lányoknak akkor mi ez a meglepetés hogy hova lett a pénz? Szerintem igen egyértelmű hogy hova került pláne hogy még ő is tudja mi lett a piaccal és a lányok cége túlélte. Akkor minek keresi a pénzt? Meg minek mondja el a helyét ha meg akarja tartani? Egyszerűen nem értem ezt...
Ezen én is elgondolkoztam, mert valahogy nem volt érthető nekem Cid reakciója, és nem is magyarázták el. De mikor arra gondoltam hogy: "mi van ha Cid nem számított arra, hogy megfejtik a levél tartalmát? Vagy legalábbis nem ilyen gyorsan." Akkor nyilván nem számított rá, hogy a Lányok már elvitték az aranyat és vígan számolgatját. Akkor már érthető, hogy azt hitte Getho visszalopta az aranyát, ami számára a legfontosabb. Ezért ugye rajta kereste
Arról meg pláne nem volt tudomása, hogy az arany miatt élte túl a Lányok cége. Ezért mivel nekik nincs szükségük az aranyra, ő tovább kereste.
Amikor az a szerencsétlen meg a róka csajra mutatott, mert neki ő volt a legfontosabb, azt hitte Cid, hogy elásta valahol a hóba.
De hogy Delta mit találhatott, az jó kérdés.
Ez a történet vezetés nekem kicsit olyan, mintha kapkodós lenne. Lehet a novellában jobban le van írva meg el van magyarázva, nem tudom.
Itt rábízzák a néző fantáziájára, hogy ő magyarázza meg a dolgokat kedve szerint.
De valahogy egy nagyon fontos dolog csak nem világos. Árnyék tényleg adott levelet bétának. Én viszont azt hittem hogy valami sületlenséget.De egy teljesen jó levél jött ki belőle. De amit nem értek ha mindent leír a lányoknak akkor mi ez a meglepetés hogy hova lett a pénz? Szerintem igen egyértelmű hogy hova került pláne hogy még ő is tudja mi lett a piaccal és a lányok cége túlélte. Akkor minek keresi a pénzt? Meg minek mondja el a helyét ha meg akarja tartani? Egyszerűen nem értem ezt.
Amúgy szegény Gettant meg még a végére áldozatnak hozták mi.
De az hogy mi is történt a múltban teljes rejtély, és emiatt igen érthetetlen is. Nem jó hogy ilyen hiányosan rakják be a történetbe. Azt is el kellet volna mesélni mi is volt akkor pontosan. Vagy lehet ezután lesz?
Tényleg leírta nekik, csak picit mást írt, de szerintem itt a novella fordítása volt régebben más mint amit az író gondolt. Ami a végén volt Deltával ugyanígy volt eredetileg is. Sajnos viszont sokat kivágtak most is történetet idő miatt. Talán 3 résznyi maradt ki eddig az S2ben, majd talán évad végén összefoglalom 1x ha lesz időm.
Csak megjegyzésként még eredetileg web novellában írta az író, hogy akit elnevezett karakter az vissza tér több történet ívben szerepel majd [ha halott akkor csak említésképpen mint a volt igazgató helyettes] vagy ép Sherry aki az első évad végén újra feltűnt pár jelenetre, Gettan már első évad 2. része felé is volt és eddig nemvolt olyan karaktere, aki ne szerepelt volna így. (Akkor még Alfa megmentése után kb 20+ csata volt, és csak 1x volt fontosabb akik elismerték közben, hogy kultusz tagok, de a játékban ezt már visszarakták, nem mint animében)
Köszi a fordítást!
Egy észrevétel lenne: mikor többen beszélnek, nagyon ugrál a felirat, és nehezen követhető, mikor ki mit mond, visza kellett lépkedni, hogy ami épp megjelent az kinek az előző mondatának a folytatása, ez megtörte a flow-t egy picit. szín, nagy pozíció elkülönítés itt jól jönne. De ettől eltekintve fantasztikus munka. köszönjük!
Egyéni vélemény de szerintem igen pocsék lett ez a rész! Nem tudom a remek (fantasztikus) történetszálba miért is kell beletenni ezt. Ez egy igazi filer volt. Semmi értelme nem volt. Max hogy a lányok meg a fürdőruha. De ez a történet szerintem nem erről szól. Miért kellet betenni ezt ide? Így is elég rövid a szezon. Inkább egy ovának még elment volna. Gondolom a feldolgozandó szál eddig futotta és még a 12 részt valamivel ki kell tölteni. Bár én találtam volna mást is biztos.
Alig várok hogy folytatódjon a rendes történetszál!