Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Köszönöm a feliratot!
Fel sem tűnt, hogy Jogo ilyen erős, eddig mindig csak Gojo ellen küzdött, és az meg mindig csak szenvedés volt Jogo részéről.
Most meg mindenkit megpörköl gond nélkül.
Toji meg eltapos mindent ami mozog. Vele sincsenek kisegítve
Köszi az új részt! AOT + Jujutsu = jó kis este
#lex094, én is csak néztem, hogy kb hármat mozdul, és mindenkit elintéz, én sem gondoltam, hogy Jougo ennyire erős. Azért Sukunához képest piskóta így is. Kíváncsi leszek, utóbbi mit tervez. Nem véletlenül kötött egyszer alkut Yuujival.
Illetve Nanamin, Maki... :-( Vajon le tudták védeni magukat valamivel? Bár, ha az öreg Zeninnek se sikerült, akkor necces.
Touji viszont meglepett, mert kb "eszetlen" harcológépnek állították be, miközben a korábbi részekben eléggé úgy tűnt, hogy öntudatánál van. Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy felismerte a fiát, és megmentette azzal, hogy kivitte, mert azt viszont nehezen hiszem, hogy Megumit látta volna a legerősebbnek a jelenlévők közül, és azért penderítette ki, hogy vele harcoljon.
Köszönöm a munkátokat!
Csillaghullás, szerintem is az lehet, hogy felismerte Toji a fiát, és beszélni akar vele, különben nem lenne értelme, annak, amit narráltak a Dagon elleni harcban, miszerint mindig a legerősebb ellen akar harcolni. Hiszen kb. 1 másodperc múlva ott volt már Jogo, és kizárt, hogy nem érezte meg a jelenlétét már. Sőt az is érdekes, miért nem megy az öntudatra ébredt Sukuna ellen?
Alig várom már a következő részeket! Mindig azt hiszen, na ezt már úgy se tudják felülmúlni a készítők, de mindig sikerül nekik!
Most tulajdonképen hány újat is evett meg Itadori eddig összesen?
Szerintem Touji nem ismerte fel a fiát, hiszen mint narrálták, csak egy öntudatlan gyilkológép már a teste. Viszont azt el tudom képzelni, hogy azért Megumi ellen fordult, mert benne volt a legnagyobb potenciál a helyiségben tartózkodó sámánok közül.
Ja, Jogo is mondta, hogy 15 ujjat falt fel a kis haspók Itadori
Amúgy, elég rossz döntés lenne a sorozat szempontjából, ha a narrátor félrevezetné a nézőket hamis információkkal, mint hogy Toji egy agyatlan gyilkoló gép lett.
Tételezzük fel, hogy a narrátor nem hazudott, hogy jutott ki Magumi sértetlen az ablakon? Mi van ha kivédte a támadást úgy, hogy ő maga észre sem vette? Az nem lehetséges?
Meg akarta védeni Jogotól? Akkor miért nem győzte le Jogot? Szerintem azért felvehette volna vele a harcot. Simán. Ahhoz nem kellett volna kilöknie a fiát a másodikról.
#Csillaghullás , Igen, Sukunához képest mindenki piskóta, aki nincs elzárva egy kis kockába, amin szemek vannak. Elég jól érzékeltették, mikor Sukuna felébredt, mindenki letojta bokáját csak a jelenlététől, még Jogo is elég feszült volt.
#lex094, na igen, egyedül Gojou lenne Sukunának ellenfél, főleg ereje teljében.
Előfordulhat egyébként, hogy tényleg agyatlan állapotban van Touji, de a cselekmény szempontjából sok értelme nem lenne annak, hogy visszahozták a sztoriba, de nem kezdenek ezzel a szállal semmit, mert Megumi szintén nem ismeri fel az apját, amennyit találkoztak, és amilyen régen látta utoljára. Illetve a 12. részben nekem elég tudatosnak tűnt, amikor a különleges testéről, meg a lelkéről beszélt.
#Csillaghullás Ez igaz, hogy Tojit visszahozni nem sok értelme lenne, ha agyatlan gyilkológépként tengetné le második életét.
Mikor visszahozták, és tudatra ébredt még nem volt fekete szeme ha jól emlékszem. Az csak akkor lett, mikor elvesztette az öntudatát, amit szerintem az őt megidéző nagyika meggyilkolása okozott, hiszen az ő halálával meg kellett volna szűnnie a Jutsunak, de mégsem tűnt el Toji, szerintem attól vadult meg.
Az is benne van a pakliban, hogy visszanyeri az öntudatát, ha megküzd Megumival.
De most még nekem elég vadnak tűnt.
lex094 írta:
#Csillaghullás Ez igaz, hogy Tojit visszahozni nem sok értelme lenne, ha agyatlan gyilkológépként tengetné le második életét.
Mikor visszahozták, és tudatra ébredt még nem volt fekete szeme ha jól emlékszem. Az csak akkor lett, mikor elvesztette az öntudatát, amit szerintem az őt megidéző nagyika meggyilkolása okozott, hiszen az ő halálával meg kellett volna szűnnie a Jutsunak, de mégsem tűnt el Toji, szerintem attól vadult meg.
Az is benne van a pakliban, hogy visszanyeri az öntudatát, ha megküzd Megumival.
De most még nekem elég vadnak tűnt.
Más is észrevette, hogy mennyivel silányabb az animáció ebben az évadban a korábbiakhoz képest? Olyan szintű grafikai elnagyzolások vannak, meg elmosott szar rohadt nagy képkockákat kihagyó jelenetek, hogy az első érzésem az volt, hogy vagy egy másik stúdió csinálja, vagy a költségvetés lecsövesedett. Tud erről valaki valamit?
Andos írta:
Más is észrevette, hogy mennyivel silányabb az animáció ebben az évadban a korábbiakhoz képest? Olyan szintű grafikai elnagyzolások vannak, meg elmosott szar rohadt nagy képkockákat kihagyó jelenetek, hogy az első érzésem az volt, hogy vagy egy másik stúdió csinálja, vagy a költségvetés lecsövesedett. Tud erről valaki valamit?
Köszi az új epizódot! Az animáció tényleg elég ingadozó, hasonló megoldásokat a Narutoban és a Black Cloverben is láttam már. Ennél most megbocsátható, mert előtte Itadori harca meg igen szépen meg lett csinálva. A mostanihoz hasonlókat hívom spórolós részeknek
A Toujis harc végül tényleg úgy volt kitalálva, hogy először vad volt, és nem ismerte fel a fiát, aztán beugrott neki, és akkor a szeme is kitisztult. Mondjuk nekem kicsit meredek, hogy fizikailag olyan erős, hogy lazán dobál kocsikat is. Sajnáltam kicsit, hogy Fushigurou nem tudta meg, ki ő, még ha nem is az apák mintapéldánya (lásd, el akarta adni a fiát a Zenin családnak). Egyébként nem állítottam Megumiról se, hogy gyenge, csak a jelenlegi állapotában az öreg Zenint erősebbnek tartottam, ezért lepődtem meg, hogy pont őt választotta a harcra, bár lehet, hogy csak véletlenszerű döntés volt.
Ugrás a fórumra: |