Nektek hivatalosan is kellene fordítani és árulni fizikai verzióban is! én tuti venném
Boruto manga
Lehet, hogy engem megsütött a nap, de van egy gondolatom. Sokan említették, hogy Shikamaru mennyire merev azzal kapcsolatban, hogy valami emlék manipuláció részesei. Viszont gyerek korában is egy két lábon járó zseni volt, csak nem hülyült meg felnőtt létére. Nem tartom kizártnak, hogy tudja vagy legalábbis sejti mi történt csak nem beszélhet róla senkinek, nehogy az a lány megneszeljen valamit. Abból indultam ki, hogy olyan görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy Naruto fia Kawaki.
Onnan tudjuk bizonyos esetben ki a tettes ha megfigyelj ki tiltakozik a leghangosabban ez is valami ilyen akar lenni. Félrevezetés.
Viszont.
Az sincs kizárva ezzel a viselkedésével azt akarják sugallni, hogy a mahjong bajnok sejt valamit majd később kiderül (kvázi meglepetésként), hogy tényleg nem tudott semmiről.
Ez a szép a mai világba, nincs szükség csavarokra a történetbe, az olvasó önként beleolvassa őket. De ez mind az én elképzelésem, lehet van alapja, lehet, hogy nincs.
Hokushin
Ahogy telik az idő, annál erősebb az Omnipotence hatása, míg végül teljesen beletörődik az egyén. Sasuke furcsállta is - és elmondása szerint egyre kevésbé aggasztja-, hogy Boruto-nál van a fejpántja - amit az emlékei szerint Kawakinak adott -, illetve hogy Momoshiki Boruto testében van Kawaki helyett.
Maga a technika teljesen átírja az emlékeket és érzéseket, így legyen akármilyen okos is Shikamaru - azt azért tegyük hozzá, hogy Sasuke sem buta -, teljesen tehetetlen ő is. Lehet, hogy egy kicsit tovább kételkedett, mint a többiek, de lévén, hogy egyre erősebb a technika, végül ő is beletörődött. Erre egyébként Sarada is ráerősít az új fejezetben.
(Egyébként milyen mahjong bajnokról beszélsz? Shikamaru shogit játszik.)
Itt a 2. rész angolul:
https://opscans.c...chapter-2/
Köszönöm szépen a munkát a csapatnak
Boruto meg Sasuke gondolom érdekes nyomozáson vehetett részt. Majd kiderül miért veszélyes ennyire a tízfarkú.
Boruto viszont most sokkal erősebbnek tűnik bárkinél.
Köszi a fordítást Kiváncsi vagyok az új rasenganra és remélem fogunk kapni egy vissza emlékezést hogy mi történt pontosan code és boruto között. és holvan sasuke??? és kb hány jövőt láthatott boruto? Meg most már érdemes lenne az ototsukiknak valami hattér storyt adni mert alig tudunk róluk valamit És mivan amadóval? hatottrá egyáltalán az omnipotence? és ahogy boruto beszél wow nem hiába sasuke a mestere
Most találtam egy tiktok videót, amiben Madara van Hagoromoval ✨✨ ez valami fan fic vagyhogykellirni vagy ez valós lesz???🥹❤️
Ja linket elfelejtettem😄
https://vm.tiktok...ZGJ3C1eaR/
https://ragnaroks...chapter-3/
Egyesítve 2023.10.19 14:32:14:
Kint van az új fejezet.Ez a három fejezett tetszett nekem,viszont egy dolog nagyon idegesít.Ikemoto Mikio kezdte el a Boruto mangát ha jól tudom,miután Kisimoto Masashi belebukott abba a fos sci fi mangájába vissza vette a Boruto mangát.Így teljesen olyan mint ha két külön mangát olvasnék néha,és nem az időugrás miatt mondom.Ott van ez a nyomorék Cod is,visszakapta az elzárt erejét és nála van a tízfarkú is.Gondolom azért fog még kellemetlen dolgokat okozni a főhősöknek,alig várom hogy megzabálja a tízfarkú...Utálom a karakterét olyan nekem mint a Dragon Ball-ban Arale.
Ugrás a fórumra: |