Kensei és Rose pofára esése az animében is baromira szórakoztató.
Úgy összességében a Vaizardok lehúzhatják magukat a retyón. Finoman szólva sem lehetnek büszkék az eddigi teljesítményükre.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Kensei és Rose pofára esése az animében is baromira szórakoztató.
Úgy összességében a Vaizardok lehúzhatják magukat a retyón. Finoman szólva sem lehetnek büszkék az eddigi teljesítményükre.
Köszi a 3 részt! Én azt nem értem, mért nem használta egyikük sem a hollow erejét, ami elvileg a bankainál is erősebb, és még hatásosabb is a Steinritterek ellen...
Minél hosszabb a háború, annál több a repedés a történetírásban, és azon belül is a bevetett, és be nem vetett képességek, technikák tekintetében. Arról nem is beszélve, hogy a szemben álló felek mindkét oldalon képesek "full kretént" tolni bármelyik pillanatban.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Ez nem repedés a történetben. Azért nem használják a hollow erejüket mert nem tehetik meg.
Nem tudom hol olvastam, de elvileg megigérték Yama főkapitánynak, hogy nem fogják többet használni. Egy igazi shinigami nem támaszkodhat hollow erőkre. És főleg nem használhatja azt Soul Society-ben.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Ez nem repedés a történetben. Azért nem használják a hollow erejüket mert nem tehetik meg.
Nem tudom hol olvastam, de elvileg megigérték Yama főkapitánynak, hogy nem fogják többet használni. Egy igazi shinigami nem támaszkodhat hollow erőkre. És főleg nem használhatja azt Soul Society-ben.
Szerintem ez rajongói feltételezés, de játsszunk el a gondolattal, hogy igaz.
Yama bá makacs módon nem gyógyíttatta be a karját, meg is lett a veszte. Most már nem ő a főkapitány, így blődség hivatkozni arra, hogy mit ígértek neki. Háború van, és ez a különleges helyzet felül kelljen, hogy írjon bárminemű korlátozást.
De amint azt írtam, mindkét oldalon vannak megkérdőjelezhető dolgok. A quincyk imádják megritkítani egymást, mert túl jól állnak. Kit érdekel, hogy részvereségeket szenvedtek? Kicsit ápolnák őket, és máris mehetnének vissza megfingatni a többséget. De nem. Cang Du és BG9 ki lett végezve, feltehetőleg Bambi is, és ugyan Royd Lloyd rottyon volt, de őt meg Juhász Bakfitty ölte meg. Gremmy korlátozott képzelőereje még lenyelhető, de az is szájhúzós volt.
A Bankai-ok ellopása demoralizáló lehet, és adott egy átmeneti sokkfaktort, de aránylag hamar megoldódott a probléma, és nem különösebben volt jelentősége, mert Juhász számított rá, hogy találnak alternatív harcmódokat. Engem például meglepett, hogy Soi Fon a Shikai képességével egyetlenegy ellenfelet sem tudott kicsinálni. Oké, hogy az ellenfele pont egy robot volt, de nem tilos átadni egy bajtársnak az ellenfelet, cserélni vele, ha a felállás nem kedvező. A háttérben statisztáló, névtelen quincyk közül sem csinált ki senkit.
Ebben a sorozatban van olyan, hogy büszkeség talán ez a jó szó És tudom, hogy nagyon fura, de itt az felül ír mindent akkor is, ha veszítesz.
Mint a szamurájoknál, hogy nem szegheted meg az etikai kódexedet.
Juhász Bakfitty le kakilja a bajtársait ez a helyzet. Ha meghalnak azáltal ő erősebb lesz és csak ez számít neki. Nem érdekli, hogy élnek vagy halnak stb.
Ha legyőzik őket akkor gyengék és nincs tovább hasznára.
Névtelen quincyk harcoltak a névtelen shinigamik ellen és elpusztították az utóbbiak 70%-át az mondhatjuk, hogy semmi Bár nem mintha ez számítana amugy, akárhol.
Bleachet a jó animáció, esetleg zene és a változatos női karakterek viszik előre nem a story
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"