Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Köszönöm a fordítást!
Jó kis bevezetés volt, kíváncsi vagyok mi lesz ezekután.
Így már értem, hogy Geto miért utálja az embereket, és miért olyan fura a kapcsolata azokkal az inteligensebb átkokkal. Őket is csak kihasználja, hogy szivassa Gojo -ékat. Vagy csak kísérletezget velük. Majd kiderül.
Köszi az új részt! Kicsit mondjuk csodálkoztam az előző részek fényében, hogy pont ebbe a fontos epizódba tettek bele néhány csapnivalóan animált jelenetet, de gondolom a büdzsé nagyobb része az utána jövő részekre ment el (remélhetőleg azok már szépen meg lesznek csinálva).
Érdekes, hogy Getoura pont az az ember volt hatással, aki Toudout is formálta.
Akit Nanami nem tudott megvédeni, gondolom az az életvidám kis kouhai srác lehetett, akit előtte mutattak. Az a két bezárt kislány is rémlett valahonnan, talán a J.K. 0 movie-ból? Mindenesetre kíváncsian várom a folytatást.
Köszönöm a fordítást!
Aki olvasta a mangát elmondaná, hogy végül, hogy sikerült Tengen-samát stabilizálni? Riko-chan testét használták fel? Vagy tényleg született egy új alkalmas személy? Esetleg kacsa volt és valójában nem is stabilizálódott, csak eltitkolják a feljebbvalók?
Kicsit gyanús nekem, hogy nem mondták el egyértelműen, mikor az egész világ kb. ettől függött.
SilverSz írta:
Köszönöm a fordítást!
Aki olvasta a mangát elmondaná, hogy végül, hogy sikerült Tengen-samát stabilizálni? Riko-chan testét használták fel? Vagy tényleg született egy új alkalmas személy? Esetleg kacsa volt és valójában nem is stabilizálódott, csak eltitkolják a feljebbvalók?
Kicsit gyanús nekem, hogy nem mondták el egyértelműen, mikor az egész világ kb. ettől függött.
Köszönöm CokeFlakes!
SilverSz írta:
Köszönöm a fordítást!
Ködösek az emlékeim, de:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Régebben olvastam a mangát, de ha jól emlékszem, akkor Tengen meg tudta állítani saját magán a káoszba fordulást, viszont ennek a következményeként az emberi és átoklény közötti létezés között van valahol félúton. Gondolom azért nem mondtak neki erről többet, mert a lényeg, hogy egyelőre nincs veszély, és talán kihúzza a következő test születéséig, azonban cserébe szinte teljesen elveszítette az emberi valóját. Ez az infó nyilván olaj lett volna még az akkor kétségek közt lévő Getounak a tűzre .)
elméletileg az egésznek "csapnivaló" az animálása, ezen ment a hisztéria is az első trailer bemutatása után, úgy hogy a helyedben nem reménykednék. Hozzáteszem, hogy így is jobb lett szerintem mint amire én személy szerint számítottam.
igen az is volt a lényege, hogy Getou mindenkit és mindent elvesztett a csillagkislány halála után.
Feltehetőleg Getou csicskásai lettek és vagy az első évadból v a filmből v mindkettőből vannak részek amikor őket is mutatják.
Csillaghullas írta:
Köszi az új részt! Kicsit mondjuk csodálkoztam az előző részek fényében, hogy pont ebbe a fontos epizódba tettek bele néhány csapnivalóan animált jelenetet, de gondolom a büdzsé nagyobb része az utána jövő részekre ment el (remélhetőleg azok már szépen meg lesznek csinálva).
Érdekes, hogy Getoura pont az az ember volt hatással, aki Toudout is formálta.
Akit Nanami nem tudott megvédeni, gondolom az az életvidám kis kouhai srác lehetett, akit előtte mutattak. Az a két bezárt kislány is rémlett valahonnan, talán a J.K. 0 movie-ból? Mindenesetre kíváncsian várom a folytatást.
lex094 írta:
Köszönöm a fordítást!
Jó kis bevezetés volt, kíváncsi vagyok mi lesz ezekután.
Így már értem, hogy Geto miért utálja az embereket, és miért olyan fura a kapcsolata azokkal az inteligensebb átkokkal. Őket is csak kihasználja, hogy szivassa Gojo -ékat. Vagy csak kísérletezget velük. Majd kiderül.
Megérkezett a Shibuya Incidens történetszál kedvcsináló előzetese.
https://www.youtu...KHQuQF1S8k
Feltehetőleg Getou csicskásai lettek és vagy az első évadból v a filmből v mindkettőből vannak részek amikor őket is mutatják.
Ugrás a fórumra: |