Koichi gyorsabban kapja az új mozdulatokat, mint Deku LMAO de legalább végre nem csak menekül xd
Vigilante - Boku no Hero Academia Illegals (spin-off manga)
https://www.narut...amp;id=315
Köszönöm az utóbbi fejezteket mindenkinek aki dolgozik rajta!
Kifejezetten tetszettek azok az akció jelenetek, amik az utóbbi fejezetekben vannak, és hogy Koichi egyre jobban képes a képességében lévő lehetőségeket kiaknázni. Lassan közeledünk a manga végéhez és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják lezárni az ő történetüket.
Én nem értem miért ezt fordítjátok folyamat és nem a rendes mangát. Szerintem ez több kattintást hoz. És mielőtt kerdezitek, nem nem zavar hogy ezt szeretitek, én meg azt akarom olvasni magyarul. És rajtatok kívül nem fordítja senki, jah bocs most már ti sem💀
Egy másodpercre se tűnjön fel, hogy
- teljesen más a brigád, aki ezen dolgozik;
- nemrég tartottunk fordító felvételit pont a fősorozathoz, bizonyára nem véletlenül;
- sosem érdekelt minket, hogy ki mit akart, mert nem vagyunk szolgáltatók.
Skyress94 írta:
Én nem értem miért ezt fordítjátok folyamat és nem a rendes mangát. Szerintem ez több kattintást hoz. És mielőtt kerdezitek, nem nem zavar hogy ezt szeretitek, én meg azt akarom olvasni magyarul. És rajtatok kívül nem fordítja senki, jah bocs most már ti sem💀
Olvastam a fejezetet és nem tudom mire számítottam, de erre nem az hétszentség. Úgy tűnik túlságosan is szegényes a fantáziám. Köszönöm ezt a remek fejezetet (Illegális 123). Nagy sajnálatomra olvastam, hogy már csak három rész van hátra. Tartott amíg tartott, de akkor is minden vég egy kicsit szomorú.
Egyesítve 2023.09.12 20:44:16:
Hogy is fejezzem ki magamat 124. fejezet miatt, mi is a jó szó segítsetek már, pedig itt van a nyelvem hegyén. Megvan, azt hiszem megvan.
Szavakba öntve.
Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, Nani, (Remélem már sejthető mit éreztem mikor olvastam. és most se tértem magamhoz.)
Nem akartam hinni a szememnek, az a frizura, meg ami a végén van, ezt vétek lenne befejezni. Bárki ötlete is volt, hogy ez ide kerüljön (meg a fordító csapat minden tagjának) aranyat a kezére.
A vége pedig a klasszikus magyar bürokráciát mutatja be.
-Anyja neve hat példányban.
Ezer hála és köszönet.
Ugrás a fórumra: |