Mikorra várható a további részek feltöltése ?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Hát srácok nekem ez az utolsó rész egyszere tetszett meg nem is, az egésszel nekem tényleg csak az volt a bajom hogy túlságosan össze csapták, nagyon sok mindent lehete volna még csinálni ezzel a sorozattal, és szomorú vagyok hogy véget ért, mert én nagyon szerettem ezt nézni, még akkor is hogy mindig 1 hetet kelet rá várni, nagyon meg kedveltem az egészet úgy ahogy volt, magát a világot ahogy fel építetek, a karaktereket a történetet, én még régeben mikor be hozták az istenes témát, én teljesen azt gondoltam hogy ha legyőztek BB nénit, az után fognak ebből az egészből egy még nagyobb története csinálni új istenekkel meg még jobb harcokkal, kár hogy ilyen gyorsan le zárták, remélem hogy DD2 is lesz olyan jó mint ez.
Ja és még százezer köszönet Ayagii nak hogy végig le fordítja nekünk ezt a remek történetet mert akkor a maradék részt is leszedem a gépre és úgy is végig nézem meg ha bármikor kedvem támad hozzá ott lesz a gépen ezer hála még egyszer Ayagii
Egy kicsit kezd már előrehaladni itt a fórum. Legalább megélénkült. De már megyünk is rá a DD2-re? Örömmel veszem hogy folytatódik vagy inkább kezdődik. Viszont hogy nekem mennyire fog tetszeni ez a sok technológiás cuc. Hát az még kérdés. Én a Borutót is azért nem szerettem kezdetben mert nagyon elment a technológia irányába. (majd azért nem mert az egész történet borzalmas) Ha itt is valami olyasmi lesz hát nem is tudom mit mondjak rá.
NA de térjünk vissza az első évad befejezésére. A 2. évadot meg majd jövő héten kezdhetjük is.
Na szóval a befejezés:
Tekintettel arra, hogy az első sorozatot még nem vittük végig feliratozva, illetve a második sorozatot nem is tervezzük vinni, nyitottam neki egy új fórumtémát. Így aki majd az első sorozathoz készülő feliratok miatt jön ide, az nem kap egyből 8 oldal spoilert az arcába.
Soon (TM)
Egyesítve 2023.06.25 16:11:23:
Rég volt, úgyhogy gondoltam dobok egy helyzetjelentést:
Az utóbbi 3 napban 6, ismétlem HAT részt már le is adtam lektorálásra, úgyhogy nem kell attól tartani, hogy már nagyon sokat kell várni, vagy hogy nem lesz folytatva. Próbálkozom minél előbb befejezni az egész sorozatot.
farkaskas írta:
Szia Ayagii én azt szeretném kérdezni, hogy semmi kép sem fogjátok elkezdeni a DD2 fordítását, vagy még lehet hogy elkezditek csak nem mostanában vagy nem is látod értelmét elkezdeni??
Hát ez szomorú de teljesen meg lehet érteni, és amúgy azt még el tudnád mondani hogy a jövőben lesz valami másik ehhez hasonló sorozat amit fogtok fordítani a Stellar Transformation kívül, tudom hogy kicsit hülye a kérdése mert még a DD1-hez vagy 30 rész hiányzik remélem nem haragszol érte?
Ugrás a fórumra: |