Az "EMS" (Eternal Mangekyo Sharingan) és nem "FMS".
Nekem jó lesz a FMS = Fuumetsu Mangekyou Sharingan engedelmeddel. Ha nem, akkor is ez marad.
Boruto manga
Nekem jó lesz a FMS = Fuumetsu Mangekyou Sharingan engedelmeddel. Ha nem, akkor is ez marad.
Köszönjük szépen a munkátokat!
Egy annyira nem ide tartozó dolog, de azért engedjétek meg, hogy eljátszak a gondolattal és azt hadd osztjam meg veletek.:
Milyen menő lenne ha az épp megjelenő Naruto Storm connection játékban lehetne használni majd Sarada új szerzeményét. Bár mondjuk jó lenne azt is tudni mire képes vele, de azért jó eljátszani a gondolattal. Talán majd egy DLC formájában akár.
Rövidre fogva, köszönjük mégegyszer a munkátokat!
sulyvahn írta:
Köszönöm vagyis köszönném a fordítást, de valamilyen oknál fogva egyszerűen az ötödik panel után nem hajlandó betölteni a többit. Mi lehet a probléma vajon ?
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hogy ebből mit hoznak ki majd kiderül. De én nem bízok sok mindenben, pláne ha most tényleg időugrás lesz mint a Narutóban. Túl sok itt az elvarratlan szál amit utólag nehéz lesz magyarázni.
Elsőnek is szeretném megemlíteni, hogy én nagyon tisztelem és becsülöm, hogy ezeket szabadidőtökben fordítjátok mások örömére. És én is elítélem az olyan "mikor jön már" alakokat.
Viszont őszintén valahogy az jön le nekem hogy nagyon lenézitek azokat akik csak szépen megkérdezik, hogy mi a helyzet. Mert hogy van egy mű amit nagyon kedvel és jó ideje megjelent a fordítás és semmi jel hogy jönne a fordítás. És van aki tisztességesen megkérdezi hogy mi a helyzet a hír róla? Várható a folytatás vagy mi van? És az a baj hogy ez keveredhet a "mikor lesz már" kérdésekkel. És ők ezért vannak lenézve. Ezért is írtam már korábban máshova is hogy néha azért jó lenne valami hír, hogy mi a helyzet, hogy tudja az ember hogy egy ideig ne is számítson rá. Szóval ha olyan van hogy biztos nem lesz időtök rá egy ideig, akkor ha írnátok pár sort hogy ne is várjuk egy bizonyos ideig akkor kevesebb lenne a kérdés. Bár sajnos akkor is megjelennének az ilyen értetlenek. De remélhetőleg kisebb számban és őket is le tudnák oltani akik tudnak valamit.
Még egyszer köszönöm a munkátokat és a megértéseteket, ahhoz amit írtam.
Remélem azért fogjátok azért még szabadidőtökben vinni a folytatást. (hátha az kicsit jobb lesz történetileg, bár ne várjuk lehetetlent.)
goku5 írta:
Viszont őszintén valahogy az jön le nekem hogy nagyon lenézitek azokat akik csak szépen megkérdezik, hogy mi a helyzet. Mert hogy van egy mű amit nagyon kedvel és jó ideje megjelent a fordítás és semmi jel hogy jönne a fordítás. És van aki tisztességesen megkérdezi hogy mi a helyzet a hír róla?
goku5 írta:
Várható a folytatás vagy mi van?
goku5 írta:
Ezért is írtam már korábban máshova is hogy néha azért jó lenne valami hír, hogy mi a helyzet, hogy tudja az ember hogy egy ideig ne is számítson rá. Szóval ha olyan van hogy biztos nem lesz időtök rá egy ideig, akkor ha írnátok pár sort hogy ne is várjuk egy bizonyos ideig akkor kevesebb lenne a kérdés.
Köszönöm a fordításotokat!
Nem szoktam sajnos minden egyes fejezetnél ezt a köszönetet megtenni, de folyamatosan követem az újabb munkátokat mégha ez a manga nem is annyira jó, mint a Naruto.
Türelmesen várom majd a következő megjelenést és az azt követő fordításotokat!
Ugrás a fórumra: |