Köszönöm szépen a fejezetet.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
101. fejezet
Beigazolódott a sejtésem. Teaninich brutális halált halt. Szerintem szívesen cserélt volna Macduffal, ha választhatott volna egy finálét magának.
Borzasztóan remélem, hogy a csodakesztyű véglegesen nem Chion birtokába kerül. Ha próbálom kilogikázni, majdnem mindenki használ valamiféle fegyvert vagy eszközt a bandából, beleértve Chiont is. Jó dolog a változatosság, a fegyvertár bővítése, de én olyannak adnám, aki ténylegesen ütlegelhet, közelharcba kerülhet, és szüksége van extra erőre. Mivel Donny nem csak taszítani, hanem vonzani is tudja a dolgokat a Telekinézisével, ezért rá esik a választásom.
Nasiens felismerte, hogy bizony Jade hasonló cipőben járt, mint ő, legalábbis Nasiens úgy képzeli, hogy nincs esélye Perciválnál. Nyilván eljátszott a gondolattal, hogy ő is ott feküdhetne Jade mellett vagy helyett, ha a dolgok másképp alakulnak...
Sajnálom, hogy Gawain éjszakai tudományából nem láttunk semmit. Természetesen az sem kizárt, hogy Lancelot csapott le mindenkit, Gawain meg csak nézte az egészet.
Annak viszont örülök, hogy nem lett elfelejtve a pudingos meghívás.
Io-n és barátain van a sor, hogy hasznos útmutatással szolgáljanak.
102. fejezet
Kezdésként rögtön egy Arthur facepalm.
Még Ironside sem szívlelte a megjegyzését az emberáldozatokról, de inkább csendben maradt...
Diodrával kapcsolatban ismét azt érzem, hogy ő csak egy illúzió. Volt is egy panel, amin a nagy semmi volt, de ilyen sötétes ködként. Remélem, hogy nem lesz igazam, mert nagyon nem tenne jót a sztorinak, ha Arthur hűségesebb emberei is átverés áldozatai lennének.
Mortlach jó arcnak tűnik, de arra nem számítottam, hogy Ironside a sógora, még akkor sem, amikor Mortlach kikapta Sistánából. A neve sajnálatos módon viszont szintén egy whisky márka, és a "whisky lovagoknak" nem sok babér termett eddig. Talán majd most?
Turret és Rothes közül a sebhelyes vagy tetovált arcú tag lesz szerintem a keményebb, a másik pedig inkább az agytröszt.
Ideje meglátogatnunk Zeldrist és Geldát! Kedvemre való ez a hirtelen kiruccanás a Démonok Világába.
Azt viszont nem akarom, hogy Percival bármilyen formában is démon legyen...
103. fejezet
A Zűrzavar lovagjai közül többek dizájnja látható volt a 6. fejezetben lévő gyűlésnél. ^^
Továbbra sem akarom elhinni, hogy Percival félig démon lesz. Az, hogy Io és több démon ismeri még nem bizonyít semmit.
Tristan a két kardját úgy nevezte el, hogy Mael és Estarossa, most pedig megtudtuk, hogy a lova az Escanor névre hallgat. Zseniális.
Azért Iotól az elég meredek, hogy a démonvilág miazmájáról megfeledkezett. Még szerencse, hogy Gawain tisztában van ezekkel a dolgokkal.
Láttam véleményeket róla, hogy a Zeldrisnek jelentő fickóról azt gondolják, hogy ő Bellion. Szerintem kizárt.
Egyébként akárki is legyen ő, remekül hozza a Kongou Akira dizájnt Zeldrisszel karöltve.
Köszönöm a fordítást.
A letöltések között, csak nekem nem jelenik meg a 104.fejezet?
UI: Most már jó.
Bastian írta:
103. fejezet
A Zűrzavar lovagjai közül többek dizájnja látható volt a 6. fejezetben lévő gyűlésnél. ^^
Továbbra sem akarom elhinni, hogy Percival félig démon lesz. Az, hogy Io és több démon ismeri még nem bizonyít semmit.
Tristan a két kardját úgy nevezte el, hogy Mael és Estarossa, most pedig megtudtuk, hogy a lova az Escanor névre hallgat. Zseniális.
Azért Iotól az elég meredek, hogy a démonvilág miazmájáról megfeledkezett. Még szerencse, hogy Gawain tisztában van ezekkel a dolgokkal.
Láttam véleményeket róla, hogy a Zeldrisnek jelentő fickóról azt gondolják, hogy ő Bellion. Szerintem kizárt.
Egyébként akárki is legyen ő, remekül hozza a Kongou Akira dizájnt Zeldrisszel karöltve.
104. fejezet
Zsej.
Percivalnak nehézséget okoz Camelot neve is, nemhogy Zeldris neve gyerekként. Ze-ru-do-ri-su. Ebből a Ze-ru = Zel, amiből lett a Zsej.
Még jó, hogy Donny lebegtette a lovakat, erre kiderül, hogy Gawain bármikor adhatott volna nekik szárnyakat.
Nem vagyok meggyőzve még mindig Belliont illetően. Kétségtelen a hasonlóság a Hat Fekete Lovag és a mostani csapat között, de minden dizájn módosításokon esett át. Ez történhetett azért, mert nem ők a Hat Fekete Lovag, de az sem kizárt, hogy csak az első mozifilmet akarta semmissé tenni Suzuki-sensei. Utóbbi furcsa lenne, mert külön mangát is rajzolt hozzá.
Zeldris gyorsan 100-ról 0-ra váltott. De jól áll neki.
Újabb Percival rejtély. Most már ő a démonok megmentője is egyben, mindezt gyerekként érdemelte ki. Várom a válaszokat.
Ugrás a fórumra: |