Őszintén én is nyitott lennék a reklámokra, ha ez segít titeket. I mean itt a forumon két oldalt és a főoldalon is lenne hely neki. Lehet bezavarná az esztétikát, de inkább mint az oldal megszűnése. A technikai részéhez nem értek, de ha esetleg valami reklám felugrik oldalt vagy az online videó lejátszásba (amit amúgy nem igazán használok) senki sem lenne mérges. Keep up lads!
Games are not boring. Games purify our souls and leave room for new development that challenges the mind! They are the products of human wisdom!
A videó elején lévő reklámok nem zavarnak annyira, maximum 15 másodpercig bele is férnek. A zaklató, felugró, a lejátszást nehezítő (nem enged billentyűvel pörgetni, hogy azért is kattintanom kelljen) típusúak és amelyek a feliratokat takarják el azok kifejezetten taszítanak. Az ilyen mechanizmusokat használó oldalakat nem is vagyok hajlandó nézni, inkább nem nézem meg az adott animét, na meg amit lehet azt letöltve nézem meg, pont a reklámok miatt.
Az oldalt működését viszont szívesen támogattam volna eddig is, de a korlátozott támogatási lehetőségek között nem volt számomra használható eddig, remélem most majd lesz.
Próbáltam utána nézni a lehetőségeknek, de mindenhol ilyen 25-30 ezer forint lenne havonta a szerver-hosting.
Nem vagyok teljesen a téma szakértője, de esetleg virtuális szerverben nem lehetne gondolkozni?
Az Amazon: AWS és a Microsoftnak Azure van ilyen szolgáltatása.
Van benne trial is meg összelehet legozni milyen szervert gépet szeretnél, hogyan akarnád használni aztán abból kalkulál egy személyre szabott árat. Azt hallottam egyre többen használnak ilyen szolgáltatásokat.
Remélem tudtam valamit segíteni.
A VPS amúgy bennem is felmerült, mint lehetséges opció, de abban az esetben adódik a kérdés, hogy mennyire legális úgymond engedély nélkül, rajongók által elkészített szellemi terméket tárolni egy ilyen szerveren. Ezt most gyorsan meg is néztem az EZIT-nél:
3.1.3 Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.
3.1.4 Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó a 3. pontban foglaltakat megszegi, vagy a szolgáltatást visszaélésszerűen használja, a Felhasználó szolgáltatáshoz történő hozzáférését előzetes figyelmeztetés vagy tájékoztatás nélkül ideiglenesen vagy végérvényesen korlátozza, regisztrációját az összes kapcsolódó adattal együtt felfüggessze, vagy törölje.
Azt viszont nem tudom, hogy a naruto-kun bérli-e a dedikált szervert, vagy egy konkrétan birtokolt gép van valahol elhelyezve, mert utóbbi esetben lehet még érdekes költségcsökkentés, ha rack szekrényből salgó polcra helyeztetik át a gépet.
A bizonyos oldalakon /mondjuk főoldal, vagy az adatlapok/ lévő fix hirdetésekkel nekem sem lenne semmi gondom. Persze kérdés, hogy mennyi bevétel jöhet be ezekből.
Sajnos a "csak és kizárólag PayPalos támogatásra van lehetőség" nem biztos, hogy elég lesz. Legalábbis ha magamból indulok ki. Ugyanis ez a támogatási forma nálam sem játszik.
Mindenesetre azért az a határidő és az árkülönbség, vagyis az a mód ahogy az EZIT ezt intézte nem túl korrekt. Nyilván nem ismerem a vele kötött szerződésetek tartalmát, lejárati idejét, de ilyenkor azért azt is érdemes tüzetesen átnézni, hogy egyáltalán jogszerű-e amit és ahogy csinálnak.
Egy olyan kérdésem, észrevételem lenne, hogy ha lenyitom a menüt az Onlin-nál csak a manga jön be! Az anime nem. Régebben emlékszem hogy az is volt ott, csak most hogy néztem volna egy régebbi projektet vettem észre. Ha kikeresem a projektet ott megnézhető online, de a menüből az animék nem elérhetők. EZ miért van? Hiba vagy valami történt? Direkt lett ilyen?
Sziasztok,szeretném megtudni miért jobb az új manga olvasó?
Szerintem a régebbin legalább lehetett látni és jobb volt.
Kedves K0jack!
Az utóbbi néhány évben az oldal több dologban megújult olyan irányba, hogy az megfeleljen a mostani platformok elvárásainak. A mobil és tabletek világát éljük amikről már bárhonnan elérhetjük kedvenc weboldalainkat. A weboldal fejlesztésével ezt tartva szem előtt változott meg a weboldal először külsőleg, majd funkciókban is. Első részben az adatlap rendszert alakítottuk át úgy, hogy az átláthatóbb legyen számotokra felhasználóknak, valamint a csapatnak, hogy egy új rendszerben könnyebben és gyorsabban tudjunk nektek minden tartalmat és információt átadni.
Ennek fényében került az online anime nézés, a felirat és videó letöltés, valamint a mangaolvasó is integrálódva az adatlapokba. A mangaolvasó amely már oly régóta velünk van az új felgyorsult világban már elavultnak számított. Mobil platformon a használata nem volt felhasználóbarát. A felület számítógépes használatra volt optimalizálva. Az új megoldással egyszerű az olvasás minden platformról. A képek nagyíthatóak, gyorsan lehet lapozni az oldalak és a fejezetek között is. Lehet sokaknak időbe fog telleni amíg megszokjátok, de utána már könnyebb lesz.
Hát nagyítható, de 2 fokozatban vagy nagyon kicsi vagy nagyon belenagyít, a dupla oldalaknál meg rángatni kell a képet jobbra balra le föl. Nem lehetne hogy fokozatosan nagyíthassam? Akkor az ilyen elavultaknak is teljesen jó lenne mint én.
Tudom igazából csak az én gondom hogy nem akarok táblagépet használni, ha már van egy bika asztali gépem, és szerintem totál nincs szükségem mellé táblagépre. Mondjuk nem kell velem törődni különösebben, úgy csináljátok meg végül is ahogy akarjátok.
Sziasztok,szeretném megtudni miért jobb az új manga olvasó?
Szerintem a régebbin legalább lehetett látni és jobb volt.
Kedves K0jack!
Az utóbbi néhány évben az oldal több dologban megújult olyan irányba, hogy az megfeleljen a mostani platformok elvárásainak. A mobil és tabletek világát éljük amikről már bárhonnan elérhetjük kedvenc weboldalainkat. A weboldal fejlesztésével ezt tartva szem előtt változott meg a weboldal először külsőleg, majd funkciókban is. Első részben az adatlap rendszert alakítottuk át úgy, hogy az átláthatóbb legyen számotokra felhasználóknak, valamint a csapatnak, hogy egy új rendszerben könnyebben és gyorsabban tudjunk nektek minden tartalmat és információt átadni.
Ennek fényében került az online anime nézés, a felirat és videó letöltés, valamint a mangaolvasó is integrálódva az adatlapokba. A mangaolvasó amely már oly régóta velünk van az új felgyorsult világban már elavultnak számított. Mobil platformon a használata nem volt felhasználóbarát. A felület számítógépes használatra volt optimalizálva. Az új megoldással egyszerű az olvasás minden platformról. A képek nagyíthatóak, gyorsan lehet lapozni az oldalak és a fejezetek között is. Lehet sokaknak időbe fog telleni amíg megszokjátok, de utána már könnyebb lesz.
Üdv Kiru
Kedves Kira,köszönöm válaszod de ez most olyan fideszesre sikeredett Elnézést ha nyersen fogalmazok.
Tudod,ha lehetőség volna rá és be lehetne állítani a menüben a régi opciót akkor szerintem arra váltanék.
Nem akarok senkit megsérteni de a megszoksz vagy megszöksz hozzá állás hmm
Bocsi de nem annyira lehet megszokni.Minden esetre köszönöm a munkátokat.
Nem nyersen fogalmazol, hanem annyit írtál, hogy "jobb" volt és "lehetett látni". Hogy ezek mit jelentenek, azt nem értjük, mert nem fejtetted ki. Kiru kolléga elég terjedelmesen foglalta össze a miértet, te meg egyből támadásba lendülsz.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.