köszönöm szépen az új rész gyors és minőségi fordítását! 
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Futzy írta:
Köszi a feltöltést és fordítást!
Én már teljesen belezavarodtam, hogy most hogy van ez feldarabolva. A final season part 3 további két felvonásra van felosztva?
Mappa te Zseniális Állat , mit oda tettek a Srácok ezzel az 1 órás etappal . :3 Meg érte minden percéért várni az ilyen minőségért mindenképp illetve kezdem érteni miért így csinálják nagyon remélem a maradék 10-15részt egybe le nyomják egy másfél 2 órában de ha nem akkor is meg fogja érni várni ha ilyen minőségben tálalják . te jó ég .
Tapion-sama írta:
Nem hiszem, hogy lesz 10-15 rész. 1 kötetnyi anyag van hátra, az legjobb esetben is egy 1-1.5 órás filmre elég.
hetente jonnek ki az uj reszek osszesen 12 ha jol olvastam
https://www.pinkv...ls-1210923
Kurapika írta:
Emlékeim szerint innen még 10-15 fejezet ki jött az 1 kötet az nem tudom pontosan hány fejezet most . Ezt a 10-15 részt ugy értettem hogy 10-15 fejezet 1:1 arányban és hogy ahogy ezt is kövi etápott is adják le egybe és remélhetőleg az már tényleg a vége lesz ne kelljen még át húzniuk 2024-re is mert az tényleg borzalom lenne . Fejezzék be szerencsétlen Eren történetét eleget szenvedett.
Ezt a speciált nem számolva összesen 9 fejezet van a végéig. Ez a speciál nem egész 4-et dolgozott fel. Maradt még 5 fejezet, plusz pár kimaradt jelenet ebből a 4-ből. Nemhogy 10-15... Még 5 részre elég sincs hátra... Legjobb esetben 4 és akkor már elképzelhetetlenül sokat mondtam. Nincs itt már semmilyen évad. Az utolsó évad, utolsó kis csücskénél vagyunk. Mint ahogy Tapion is írta, max másfél óra van még hátra, ami tavasszal jön. Se több, se kevesebb nem lesz. És se később, se korábban nem fog jönni már semmi.Vidi írta:
Hátha vki vágja igen sok ellentmondó hírt olvastam, most komolyan ennyi volt és majd vmikor ősszel befejezik ?
Köszönöm, hogy ezt is elhoztátok, ráadásul tényleg nagyon gyorsan, mert tegnap jött még csak ki. Voltak könnyezős és akciódús, zenés-feelinges pillanatok is benne, jól megcsinálták. Sejtettem, hogy Annie apja nem halt meg, de milyen ügyes volt, hogy kimenekítette a többieket is. Ami a folytatást illeti, MAL szerint összesen 2, darabonként 1 órás részről van szó, amiből egy már ugye lement, a másik meg idén jön valamikor.
| Ugrás a fórumra: |