köszönöm szépen az új rész gyors és minőségi fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Futzy írta:
Köszi a feltöltést és fordítást!
Én már teljesen belezavarodtam, hogy most hogy van ez feldarabolva. A final season part 3 további két felvonásra van felosztva?
Mappa te Zseniális Állat , mit oda tettek a Srácok ezzel az 1 órás etappal . :3 Meg érte minden percéért várni az ilyen minőségért mindenképp illetve kezdem érteni miért így csinálják nagyon remélem a maradék 10-15részt egybe le nyomják egy másfél 2 órában de ha nem akkor is meg fogja érni várni ha ilyen minőségben tálalják . te jó ég .
Tapion-sama írta:
Nem hiszem, hogy lesz 10-15 rész. 1 kötetnyi anyag van hátra, az legjobb esetben is egy 1-1.5 órás filmre elég.
hetente jonnek ki az uj reszek osszesen 12 ha jol olvastam
https://www.pinkv...ls-1210923
Kurapika írta:
Emlékeim szerint innen még 10-15 fejezet ki jött az 1 kötet az nem tudom pontosan hány fejezet most . Ezt a 10-15 részt ugy értettem hogy 10-15 fejezet 1:1 arányban és hogy ahogy ezt is kövi etápott is adják le egybe és remélhetőleg az már tényleg a vége lesz ne kelljen még át húzniuk 2024-re is mert az tényleg borzalom lenne . Fejezzék be szerencsétlen Eren történetét eleget szenvedett.
Vidi írta:
Hátha vki vágja igen sok ellentmondó hírt olvastam, most komolyan ennyi volt és majd vmikor ősszel befejezik ?
Köszönöm, hogy ezt is elhoztátok, ráadásul tényleg nagyon gyorsan, mert tegnap jött még csak ki. Voltak könnyezős és akciódús, zenés-feelinges pillanatok is benne, jól megcsinálták. Sejtettem, hogy Annie apja nem halt meg, de milyen ügyes volt, hogy kimenekítette a többieket is. Ami a folytatást illeti, MAL szerint összesen 2, darabonként 1 órás részről van szó, amiből egy már ugye lement, a másik meg idén jön valamikor.
Ugrás a fórumra: |