Köszi, javítottam a linket.
Hibát találtam!
Sziasztok!
Naruto 6. részben ez a szöveg van: Ha ahhoz lett volna van kedvem, fél kézzel elintézem őket. Gondolom, itt a volna vagy a van akart lenni csak, de a kettő együtt nem hiszem. 16 perc 33 másodpercnél kb.
Jelenleg azért nincs fent MEGA-n az az epizód, mert a MEGA fiók korlátolt méretű [50 GB]. Vagyis csak annyi epizód lehet fent, amennyi belefér ebbe a méretbe. Tavaly decemberben elkezdtük felújítani a One Piece részek feliratait, és 1080p videóba égetve adjuk ki őket. Mivel ezek a videók jobb minőségűek, mint a feltöltött 480p-s .avi fájlok, ezért több helyet foglalnak. Csak úgy tudtuk feltölteni az 1-18. részeket, ha 1-19. részeket töröljük. Ezért nem található meg.
[ugyanez igaz a Bleach-re is, ha esetleg valaki olvasná ezt, és felmerülne benne a kérdés, csak ott durvább a különbség]
Krononlógiai sorrendben publikáljuk újra a One Piece-t, jelenleg az első mozifilm utómunkálatai zajlanak [épp ma reggel láttam neki, 08:14 van hátra belőle, de mennem kell dolgozni]. A mozifilm lesz a következő, amit kirakunk, utána jön a 19-30. részeket magába foglaló pakk, vagyis a Baratie történetív.
Összefoglalva: ha egy kicsit türelmes tudsz lenni, akkor számottevően jobb minőségben nézheted tovább az animét. Ha mindenképp darálni akarsz egy régi, sok helyen pontatlan felirattal, akkor felrakhatom neked a 19. rész videóját valahova, de ahhoz a különálló feliratot is le kell töltened majd. A 20. résztől ismét ott van minden MEGA-n még a régi formázott feliratunkkal egészen asszem 143-ig, ahonnan megint csak videó + külön felirat elérhető jó sokáig.
Egy szavadba kerül, és feltöltöm, de szerintem - mivel látom, milyen hibák vannak benne, hiszen egyedül dolgozom most rajta - megéri türelmesnek lenni egy kicsit.
Köszönöm a gyors reakciót! Emiatt ne fáradj, amúgy sem most azonnal akartam elkezdeni, csak szeretek előre "betárazni", hogy ne az utolsó pillanatban töltsek le mindent. Úgyhogy természetesen kivárom, csak attól tartottam, hogy ahhoz a részhez már sem a feljavított, sem a régi verzióban nem fogok/fogunk tudni hozzájutni. De így már minden tiszta. Ezúton is köszönöm a munkátokat!
Ugrás a fórumra: |