Lényeg a lényeg főleg azért írok hogy kérdezzem, hogy ti kezdtétek el feltölteni a részeket a videára, vagy legalább tudtok róla?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
goku5 írta:
Lényeg a lényeg főleg azért írok hogy kérdezzem, hogy ti kezdtétek el feltölteni a részeket a videára, vagy legalább tudtok róla?
Nagyon rövidek ezek a részek. Főleg ha még váltogatnak is két helyszín között.
Biztosan a nagy megváltónak, messiásnak hiszik magukat ezek az emberek, akik folyamatosan lelopják és feltöltik máshova, mivel nem elérhető az égetett felirat, de egyiknek sem jut eszébe, hogy több kárt csinál, mint hasznot...
Amúgy elkezdtem nekiállni a maradék rész fordításának. Nem mondom, hogy hipp-hopp felzárkozunk a hetihez, de azért próbálkozom nem lustálkodni annyit (meg nem hányni az angoltól )
Egyszerű a történet: ez a yume nevű delikvens jár az oldalon, mert innen veszi el a feliratot (és a videót is). A következő hírszövegben üzenni kell neki, hogy amennyiben nem hagy fel azzal a tevékenységgel, amivel nem csak magának, de nekünk (és tulajdonosként nekem főleg) is árthat, azonnali hatállyal eltávolítunk minden Douluo Dalura való utalást az oldalunkról (letöltések, képek, fórumtéma stb.), és soha többet nem adunk ki egyetlen feliratot sem a sorozathoz.
Ha valaki ismeri, ezt nyugodtan elküldheti neki.
Ayagii írta:
Amúgy elkezdtem nekiállni a maradék rész fordításának. Nem mondom, hogy hipp-hopp felzárkozunk a hetihez, de azért próbálkozom nem lustálkodni annyit (meg nem hányni az angoltól )
Tapion-sama írta:
Egyszerű a történet: ez a yume nevű delikvens jár az oldalon, mert innen veszi el a feliratot (és a videót is). A következő hírszövegben üzenni kell neki, hogy amennyiben nem hagy fel azzal a tevékenységgel, amivel nem csak magának, de nekünk (és tulajdonosként nekem főleg) is árthat, azonnali hatállyal eltávolítunk minden Douluo Dalura való utalást az oldalunkról (letöltések, képek, fórumtéma stb.), és soha többet nem adunk ki egyetlen feliratot sem a sorozathoz.
Ha valaki ismeri, ezt nyugodtan elküldheti neki.
Köszönöm az új részhez az infókat. Köszönöm Ayagii, hogy mostanság szánsz időt a sorozat fordítására amit egyre jobban várunk. A yume nevű értelmetlen felelőtlen emberszabású lénynek üzenem, ha minket rajongókat az Ö hülyesége miatt kizárnak a sorozat további élvezetéből akkor a torkát fogom szorongatni nem kevéssé. Ja és ez most nem ígéret, hanem tény közlés részemről ( neki is megírom ismeretlenül!)
Ugrás a fórumra: |