Köszi a részt ^^ Hát anno én ezt az Unohana vs Kenpachit nagyon nem tudtam élvezni a mangában valahogy számomra a képek nem függtek őssze nah de itt nagyon jól le animálták és a Minazuki egy csodálatos Bankai Kedvet is kaptam hozzá hogy ha ki jön az Elden Ring dlcje akkor Unohanaval megyek majd végig rajta a Minazukival :3
Én úgy gondolom hogy ebben a harcban Unohana mindent bele adott nem fogta vissza egyáltalán magát nem is tehette volna meg mivel akkor esélytelen hogy felébreszti Zarakit és miután fel ébresztette végképp nem foghatta vissza magát hisz alig tudta utána tartani a lépést . Bár azt a kijelentést kicsit erősnek érzem hogy Yamato-bá után ő a legerősebb Shinigami hisz akkor a 0. osztag eléggé le lenne nézve .
Egyesítve 2022.12.19 22:12:37:
Szemi1992 írta:
Lenne egy kérdésem. A Zanpakutok nem a Shinigami lékéből születik? Most ugye kiderült, hogy van egy alkotója a Zanpakutoknak de, hogy készíthette el Ichigo fegyverét vagy Zaraki-ét?
A rész vége felé Killer Bee Shinigami verziója meg említi hogy Ichigo eddig Asauchi nélkül harcolt a többit meg majd el magyarázzák . Zaraki pedig eddig nem hallotta a saját kardját igazából nem is érdekelte sose hogy miért nem hallja a kardját de ez is bővebben ki lesz fejtve .
Szerkesztette: Kurapika - 2022.12.19. 22:12