A Higurashi no Naku Koro ni anime témája.
Adatlap: https://www.narut...amp;id=384
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Higurashi no Naku Koro ni anime
A Higurashi no Naku Koro ni anime témája.
Adatlap: https://www.narut...amp;id=384
Szeretem a krimit és érdekesnek tűnik. Köszönöm a fordítást!
Egyesítve 2022.12.21 01:38:32:
Meg is néztem. A grafika hagy némi kívánni valót. Tudom hogy ez egy régebbi anime, úgyhogy ez a legkevesebb. A történetből eddig semmit sem értek. Ez a 4 rész semmit sem magyarázott el (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: annyi hogy van egy átok, meg mindenki totál hibbant. ) Várom a folytatást!
Ez a régi sorozat, csak mivel nem nagyon elérhető hozzá egységes, normális fordítás, illetve nem sok helyen lelhető fel FullHD BDrip verzióban, és pláne nem 90%-ban eredeti nyelvről fordítva (tehát japánból, nem pedig angol feliratból), így a csajok úgy döntöttek, megcsinálják.
Köszönöm a munkátokat!
Hú de régen is láttam már ezt a sorozatot. És valahogy mindig feljön valahol. Jó lesz megnézni ismét! Egy kis nosztalgiának jó pont ilyenkor!
Amúgy mindegyik változatát feldolgozzátok? Ha jól emlékszem 3 van belőle.
goku5 írta:
Köszönöm a munkátokat!
Hú de régen is láttam már ezt a sorozatot. És valahogy mindig feljön valahol. Jó lesz megnézni ismét! Egy kis nosztalgiának jó pont ilyenkor!
Amúgy mindegyik változatát feldolgozzátok? Ha jól emlékszem 3 van belőle.
Hm, de régen is láttam már ezt. Jó lesz akkor most újra nézni. Köszi szépen ezt a "kis" nosztalgia adagot! Így epizód számonként nézve, jól gondolom, hogy sztori ívenként(már nem emlékszem pontosan, de mintha 4-6 részekre lett volna felosztva) tervezitek majd kiadni?
Kira-chan írta:
Hm, de régen is láttam már ezt. Jó lesz akkor most újra nézni. Köszi szépen ezt a "kis" nosztalgia adagot! Így epizód számonként nézve, jól gondolom, hogy sztori ívenként(már nem emlékszem pontosan, de mintha 4-6 részekre lett volna felosztva) tervezitek majd kiadni?
Én bevallom csaltam, mert már megnéztem az első évadot. Miután belekostoltam az első 4 részbe. Hatalmas volt a kíváncsiság. sikerült megszereznem 720p-be és egy érdekes feliratot. Viszont mindenképpen újra nézem a ti feliratotokkal. Ugye a mindőség! Második évadot majd veletek fogom követni mert az valahogy most nem érdekelt. BUÉK
Ugrás a fórumra: |