Köszönöm a munkátokat!
[Naruto-Kun Projekt] Chainsaw Man anime
7. rész: Hát elértünk idáig is, te jó ég. Mondjuk mangában még traumatikusabb volt szerintem, az egyenesen gyomorforgató volt, szó szerint Persze lehet azért is, mert ott még nem számítottam rá. Fúj. De amúgy nagyon jó rész volt.
8. rész: Hát ez meg egészen elképesztő rész volt. Az animációban a sorozatos perspektívaváltások, az a pár perces harci animáció... de legfőképpen a rendezés, ahogy fel volt építve az elejétől a végéig, drámailag... zseniális rész volt. Ha nem zavarná a szemem egy-két helyen a látható CGI, azt mondanám tökéletes, de annyira jó volt, hogy én ezt most meg is bocsátom nekik. Wow, le a kalappal.
Sziasztok!
Először is köszönöm az eddigi összes munkátokat, amit beletettetek ebbe a sorozatba!
A következő kérdésem NEM sürgetés, nyafogás stb akar lenne csak egy érdeklődés: A 8. rész nem kerül/került publikálásra az oldalon?
(Vagy esetleg csak én vagyok olyan béna, hogy többször végig görgettem a publikálásokat és nem találtam?) FB dobta fel véletlenül, hogy a másik fordítócsapat oldalán, akikkel közösen viszitek a Bleachet (nem tudom, hogy ez is ilyen projekt-e) már kint van a felirat. Mi várható a továbbiakban? Ti is viszitek tovább, vagy már nem?
Remélem átjött, hogy nem akartam se szemrehányást tenni, se vitát indítani a "már megint itt van valaki, aki nem bírja kivárni a felirat megjelenését" szindrómával.
Válaszotokat előre is köszönöm!
SilverSz írta:
Sziasztok!
Először is köszönöm az eddigi összes munkátokat, amit beletettetek ebbe a sorozatba!
A következő kérdésem NEM sürgetés, nyafogás stb akar lenne csak egy érdeklődés: A 8. rész nem kerül/került publikálásra az oldalon?
(Vagy esetleg csak én vagyok olyan béna, hogy többször végig görgettem a publikálásokat és nem találtam?) FB dobta fel véletlenül, hogy a másik fordítócsapat oldalán, akikkel közösen viszitek a Bleachet (nem tudom, hogy ez is ilyen projekt-e) már kint van a felirat. Mi várható a továbbiakban? Ti is viszitek tovább, vagy már nem?
Remélem átjött, hogy nem akartam se szemrehányást tenni, se vitát indítani a "már megint itt van valaki, aki nem bírja kivárni a felirat megjelenését" szindrómával.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hát köszi a magyar feliratot, ehhez a remek részhez!
A 8. rész vége fele csak ültem bambán, és azt sem tudtam hihetek -e a szememnek.
És tényleg így van vége a résznek? Hát ha ezt tudom, meg sem nézem csak jövőhéten, mikor kijön a következő rész is...
Az a "Róka-móka" nem tudom ki ötlete volt (valószínűleg Joshx05 aki fordította) de zseniális jót nevettem.
Köszönöm az új epizódot.
Végre megkaptam a várt ellenséget (az általános démonokon felül). Várható volt, hogy lesz egy csoport, akik szintén egyességet kötöttek démonokkal és nem a "jó" oldalt képviselik. Várom mit hoznak ki belőle. És valaki adjon már Denjinek vért!
Köszönöm szépen a csapatnak a munkát.
Nekem kicsit a sorozat hasonlít a Jujutsu Kaisenhez, legalábbis mintha éreznék hasonlóságot.
Egyre jobban felpörögnek az események és úgy láttom a sorozat ha szükséges bárkit elintéz
De igen van egy stílusa ami elég bejövös. A magyar fordítás pedig elég sokat hozzátesz, hogy a poénok is jobban átjöjjenek mint akár az angol felirat.
Köszi az új részt! Már múltkor is felötlött bennem, hogy Makimának van valami nagy titka, de most már egyértelmű, azok után, hogy egy fejlövést is túlélt. Én egy belsős összeesküvésre tippelek, mivel az előző részben elhangzott, hogy csak úgy akárki nem juthat fegyverhez, illetve gyanús, hogy Makima tudta azoknak az embereknek a nevét is.
Egyesítve 2022.12.14 09:38:06:
Egyébként gyanús, hogy tényleg tudta, mi fog történni, nem hiába akart előbb enni, hiszen az ebéd el is maradt...
Ugrás a fórumra: |