Köszi a feliratot!
Csak nekem tűnt úgy, mintha ez a bolond herceg látná a szellemeket? XD
[Naruto-Kun Projekt] Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) anime
lex094 írta:
Csak nekem tűnt úgy, mintha ez a bolond herceg látná a szellemeket? XD
Csillaghullas írta:
Mondjuk az meglepő, hogy Fushi még mindig nem tudja, hogy készül a gyerek
Kaukazusi Gyikember írta:
Hát, nem volt még senki, aki elmagyarázza neki, vagy akiért érdemes lett volna tudnia. Kíváncsi leszek a gyermeki elborzadására, mikor valakitől végre felvilágosítást kap.
Hát, nem volt még senki, aki elmagyarázza neki, vagy akiért érdemes lett volna tudnia. Kíváncsi leszek a gyermeki elborzadására, mikor valakitől végre felvilágosítást kap.
Most hogy férfi reinkarnáció van Fushinak hogy hogy nem lányként kell mászkálnia Micsoda véletlen
De azt képzeld el mikor megtudja Fushi hogy most neki kéne gyereket szülni az örököstől
Igen, nekem is tetszik, hogy bejött még egy karakter, akinek valamilyen "földöntúli" adottsága van, még akkor is, ha a személyisége annyira nem szimpatikus. xD Az lenne még király, ha majd valamikor a jövőben a herceg halálával Fushi is elnyerné a holtak látásának képességét Bon alakjának felvételével, és onnantól tudna beszélgetni meghalt szeretteivel, és akár tanácsot is kérni tőlük.
Az még az érdekes, hogy a szellemekkel ellentétben a Feketeséget vajon tényleg nem képes látni Bon, vagy csak azért fordult más irányba, mert nem akarta Fushi előtt felfedni a képességét.
...Az lenne még király, ha majd valamikor a jövőben a herceg halálával Fushi is elnyerné a holtak látásának képességét Bon alakjának felvételével, és onnantól tudna beszélgetni meghalt szeretteivel, és akár tanácsot is kérni tőlük. ...
Ugrás a fórumra: |