Köszönöm a fordítást, megjelent az eddigi legnyomasztóbb "ellenség". Kíváncsi vagyok szerintetek eddig melyik isten/ember volt a legerősebb.
az eddigi legnyomasztóbb ellenség... hmm Hajun nem semmi karakter az biztos érdemes lesz komolyan venni azt is mondhatom nem egy Zerofuke...
HA kikéne választani a legerősebb Istent és embert... ajaj nem egy könnyű választás lenne... Istenek közül (akik eddig naruto-kun ba benne voltak és harcoltak is) haladjunk sorba Herkulest és Sivát én ki is húznám a lehetséges legerősebb Isten jelöltek közül. Thor Zeusz és Poszeidón. Poszeidón nagyon OP harcos de Zeusz erősebb így Poszeidónt is kihúzom. Thor vagy Zeusz, Zeusz vagy Thor. Zeuszt többször lehetett látni hogy milyen nagy pusztító ereje van így elsőre az ember azt mondaná hogy Zeusz de abból ki indulva az első fejezetbe Thor a legerősebb Északi Istenek van titulálva... nehéz kérdés.
Az emberek részéről azt mondanám hogy Sasaki Kojiro. nem azért mert képes volt legyőzni egy Istent hanem mert technikáját olyan szintre fejlesztette hogy könnyedén olvas ellenfele testbeszédjéből hogy már azt is látja hogyan fog támadni... azért ez egy nem kicsit OP képeség. Kojiro esetébe a Völundja nem volt egy hatalmas + amivel valamennyire felzárkózhat ellenfeléhez ahogy az volt LuBu-nál, Ádámnál, Jack-nél vagy Raidenél.
Végkifejletnél : Istenek legerősebbike Zeusz vagy Thor
Emberek legerősebbike Sasaki Kojiro
Ám ha összeugrasztanánk az általam legerősebb Istent és legerősebb Embert nost... úgy gondolom Kojironak igaz nagyon előnyös képesége van de egy Thor vagy Zeusz ellen nem lenne képes győzni...
Köszi a fordítást Naruto-Kun. Várom a következő fejezetet nagyon
Tesla börtöne nagyon tetszik. Ez már nem csak "agyatlan ütlegelés és rugdosódás".
A többit illetően csupán ismételni tudom magam. Borzasztó kár érte, hogy a meta érvek miatt "kell" veszítenie Teslának, máskülönben szimpatikusnak találom a magabiztosságát és a tudományba vetett hitét. Úgy érzem, hogy Belzebub be fog kattanni és jönni fog a Hajun-féle fordulat vele. Tesla majd elbánik a gonosz formájával, de a harcot Belzebubnak fogják adni. Azt sem tartom kizártnak, hogy Lilith fog a vége felé bekiabálni, hogy megmondta, hogy élnie kell.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Geez, mi a túró volt ez az egész. Hát az biztos, hogy ez a démonkirály csöppet ijesztő fazon. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a harc innentől.
Köszi szépen a fordításokat!
Köszönöm a fordítást, megjelent az eddigi legnyomasztóbb "ellenség". Kíváncsi vagyok szerintetek eddig melyik isten/ember volt a legerősebb.
Eddig minden kétséget kizáróan Buddha a legerősebb.
Az összes Isten teljesen levan döbbenve, és látszik rajtuk, hogy egyikük sem szeretne megküzdeni vele.
És Buddha úgy tartja ezzel a szörnyeteggel a lépést, hogy nem látja a jövőt!
Most akkor gondolhatjátok, hogy jövőbelátássalaz eddig harcoló bármelyik Istent -és embert letudná győzni, tulajdonképpen egyiküknek sincs esélye ellene. (Mármint az eddig látott harcosoknak.)
Eddig minden kétséget kizáróan Buddha a legerősebb.
Az összes Isten teljesen levan döbbenve, és látszik rajtuk, hogy egyikük sem szeretne megküzdeni vele.
És Buddha úgy tartja ezzel a szörnyeteggel a lépést, hogy nem látja a jövőt!
Most akkor gondolhatjátok, hogy jövőbelátássalaz eddig harcoló bármelyik Istent -és embert letudná győzni, tulajdonképpen egyiküknek sincs esélye ellene. (Mármint az eddig látott harcosoknak.)
hohoho-ha az elemzésemből direkt hagytam ki Buddhát és Hajunt/ Zerofukét. mert hát Buddha harca még csak most kezdődik. és még komoly fordulatok várhatóak mind2 fél részéről.
Nem akarok kötekedő lenni de nem igen értem, hogy Buddha miért is lenne a legerősebb? persze jó ez a jövőbe látó képesség meg minden de ha enélkül nézzük egy sima harcos... Hajunnal szembe. Ja meg képes váltogatni a fegyverét.
Az összes isten valóban le van döbbenve hogy ez meg ki a retek? elvégre ők minden sztorit ismernek... az hogy nem akarnak megküzdeni vele... ez megint nem értem... miből jött le ez a következtetés. Zeusz amilyen elvetemült szerintem a buli kedvéért harcolna Hajunal és nagy valószínűséggel Zeusz jönne ki győztesen elvégre Zeuszról van szó. Thor amilyen Op talán kisebb sérülésekkel de Thor jönne ki győztesen elvégre a legerősebb északi istenről van szó. (ezek csak az én meglátásaim tippjeim)
Az utolsó felvonás vissza Buddhára. Az elején amikor én néztem szintén Buddhát tartottam a legerősebbnek ... basszus látja a jövőt O.O ez nem kicsit op... de látás ide vagy oda gondoljunk bele. Buddha vs Sasaki Kojiro az egyik látja a jövőt a másik kiolvassa... szerintem hamar megunnák a harcot... Buddha vs Zeusz... Zeusz győzelem. Buddha lát a jövőbe de nem hiszem hogy sebességbe és erőbe képes lenne lépést tartani a góréval főleg ha teljes erejéből küzd.
Végig mehetnék mindenkin egyesével hogy Hajun vs xxx vagy Buddha vs xxx az én meglátásom szerint de sok értelme nem lenne. Egy párharcba rengeteget számít hogy kik küzdenek meg egymással. Tökéletes példa Jack és Hercules esete. Gondolom azzal egyet lehet érteni ha Jack nem London utcáin küzdött volna és nem lett volna olyan erős Völundja akkor egyértelműen öt lehetett volna a leggyengébb emberi harcosnak titulálni. és mégis nyert!!! de vajon erre képes lett volna ha nem Herculest kapja ellenfélnek? nem hiszem...
Én amondó vagyok hogy felesleges itt kijelenteni ki a legerősebb vagy ki erősebb ennél vagy annál teljes mértékbe egyértelmű hogy a legerősebb harcost már láttuk a mangába a harcos aki mindenkit könnyedén egy pöccintéssel legyőzne, a harcos aki megjelenésével és epikségével mindenkit maga mögé parancsól legyen az Ember Isten vagy Démonkirály. a harcos aki egymagába képes lenne legyőzni EGYSZERRE az összes shuumatsu no valkyrie szereplőit. A shuumatsu no valkyrie Chuck Norris-a ŐŐŐŐŐŐ NEM MÁS MINT A HATALMAS ÁÁÁÁRÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!