Láncfűrész-fejű kutya nem kell meglepődni, ha a mikróra rá kell írni, hogy alkalmatlan macska szárítására
Gépészmérnökként én ezen nagyon tudok mulatni, de ettől elvonatkoztatva jó volt. Várom a következőt De nem vagyok elájulva tőle.
[Naruto-Kun Projekt] Chainsaw Man anime
Köszi szépen, nagyon örülök, hogy viszitek! Az biztos, hogy a manga sok szempontból forradalmi, bár nekem kellett egy jó 40 fejezet, míg megfogott igazán, na onnantól viszont volt egy egészen elképesztő jó 40 fejezetes sorozat a mangában, sőt, egy-két fejezettől eltekintve a végéig lehet mondani, hogy... szinte mestermű volt. Persze az egésznek a része a morbiditás, vannak olyan dolgok is, amiket nem is tudom, meg lehet-e olyan formában csinálni animében, cenzúra nélkül, de úgy néz ki, nem finomkodik a mappa, ami jó. Összességében azt tudom mondani a sorozat előtt, hogy nem véletlen a hype, mégha talán ez szubjektív is persze, de mindenesetre ez nem sima shónen, az biztos.
A CGI fej engem kicsit zavart sajna, s tekintve, hogy a sorozat egy jelentős része akció, ez még fontos lesz. De azon kívül nagyon jól adaptálták az első részt úgy érzem, nem siették el, érzékletes lett, és szép is volt az animáció.
Makima sok degeneráltságot fog előhozni az interneten, már előre félek tőle xD
Szóval nagyon király, hogy viszitek, várom az évad többi részét
lekvaroskenyer írta:
ma fent lessz ma 2.resz? annyira varom mar aszt napok ota semmi
lekvaroskenyer írta:
ma fent lessz ma 2.resz? annyira varom mar aszt napok ota semmi
Ha megtanulsz helyesen írni, fel fog kerülni a rész. Köszönjük az elkövetkezendő több évtizednyi türelmedet.
lekvaroskenyer írta:
nem szemelyeskedni es lekezelo valaszokat kene irni hanem a kerdesre valaszolni
Köszönöm a fordítást!
Féltem attól, hogy miként viszik tovább a történetet. Tetszik, hogy próbálják belevinni a poénokat. Ez a szerelmes vagyok dolog eléggé felszínes egyenlőre. Jó ez betudható denji személyiségének illetve jellemfejlődésének, de azért remélem ilyen formában nem erőltetik sokáig.
Örülnék, ha fel tudna majd mutatni az anime valami nagyon gonosz és velejéig romlott ellenséges szervezetet és egy epic főgonoszt. Legalábbis szerintem lenne benne potenciál. Aztán lehet teljesen máshogy alakul majd a történet.
Makima rendkívül kedvesnek tűnik, de ahogy a karakter ábrázolását, mimikáit megnézem, olyan mint aki nagyon sok szörnyűségen esett már át. Halott szemei vannak. Ha ezt nem csak bele akarom látni, akkor ez azt jelenti, hogy csak megjátssza magát és/vagy van valami a múltjában, ami felégette a lelkét.
Remélem volt tökük egy ütős sztorit megírni hozzá. Az alapok adottak. Izgatottam várom mit hoznak ki belőle.
Köszi a feliratot!
Fel volt hypolva ez a sorozat az tény, én viszont azt hittem ennek az az oka, hogy egy csávó láncfűrészeket növeszt ki testéből és azzal kaszabol brutális módon. Vér és belsőség töménytelen mennyiségben. Ez önmagában olyan szürreális dolog amit ép ésszel nem lehet csak úgy kitaláni, ehhez minimum szívni kell valamit
Valamint a Mappa színvonalas animációja ami a trélerből is kiderül. Ez már elég volt hogy várjam a sorozatot, nem vártam itt világmegváltó filozófia gondolatokat, vagy arcletépős fordulatokat.
Ezt már most felülmúlta, hiszen a főszereplő egész jó. A hozzáállása, a világlátása teljesen meglepett és elgondolkodtatott. Szerencsétlen már attól a világ legboldogabb embere hogy minden nap fürödhet és rendesen ehet, amit mi minden napi dolognak tartunk. Alapvető szükségletnek gondolunk.
Valamint a konfliktus kezelése sem sablonos főszereplős, hogy megindító beszédekkel lefegyverzi ellenfeleit és megoldja a konlfiktust, ő nem fél tökön rúgni azt akit kell . (az amúgy durva volt, többször kirázott a hideg XD)
Nagyon köszi a részt! Muszáj kicsit belekötnöm és megjegyeznem, hogy nem értem miért, de a kislányos megmentős részt nemesegyszerűséggel kihagyták a fenébe... pedig ott egy kicsit árnyalják Makimát is és mivel az évad 12 részes lesz ezért félek, hogy itt nagyon darálni fogják a mangát. Jó rész volt de ha már itt kihagynak részeket akkor mi lesz később? Elvileg ez a projekt ugyanolyan fontos volt a MAPPA-nak mint a Jujutsu és ott minden egyes oldalt adaptáltak eddig, itt pedig a 2. fejezet háromnegyedét kihagyták és nem értem, hogy miért. Remélem, hogy innentől nem lesz kihagyva semmi mert már mindennek szerepe lesz és hát maga a manga se hosszú, nincs 100 fejezet se az egész, szóval 24-30 részben simán kijött volna.
Remélem, hogy nem lesz félbehagyva 12 résznél mert az nem lenne túl jó senkinek xD. Másfelől meg ha alapból 12 részes felosztásban gondolkoztak akkor a 2. fejezet teljes egészében is belefért volna. Ettől még nagyon jó rész volt szerintem de ez kis hidegzuhany volt és kicsi aggodalmat keltett bennem de aztán meglátjuk mi lesz még 10 rész múlva.
Ugrás a fórumra: |