Nagyon nem tetszik ez az irány, én eddig mindent is letöltöttem 1080p-ben, mert ez MINŐSÉG.
Most egy olyan extra élvezetet vettetek el tőlünk rajongóktól, amire szerintem nincs ép kéz láb magyarázat....
Csalódás...
Bleach anime
sipikiraly2008 írta:
Most egy olyan extra élvezetet vettetek el tőlünk rajongóktól, amire szerintem nincs ép kéz láb magyarázat....
sipikiraly2008 írta:
Nagyon nem tetszik ez az irány, én eddig mindent is letöltöttem 1080p-ben, mert ez MINŐSÉG.
Csalódás...
Nekem van Disney+, amin elérhető a Bleach azonnal. Angolul, amit elég jól értek és beszélek. De az van, hogy 10 évet vártam én is erre a sorozatra és a Naruto-kunnak köszönhettem anno, hogy be tudtam fejezni. Úgy döntöttem, hogy velük is folytatom, mert tudom, mire számíthatok tőlük, hogy ebben az idejük mellett a szívük is benne van. És 10 év várakozás után egy extra hétért való picsogást én nem is értek. Miért akar mindenki mindent azonnal? Ha a részt akarod látni, ott van online, hajrá, nem maradsz, nem lesz spoiler. Aztán a gyűjteményedbe leszedheted az égetettet. Vagy vársz egy hetet. Vagy csak fogod magad és elhúzol egy másik helyre, de szó nélkül.
Ha valaki évek óta követi ezt a csapatot, pontosan tudja a tagok véleményét a fordításról, a plágiumról és a belerakott munkájáról. Tudjátok, hogy mire számíthattok, és mennyi animét/mangát köszönhettek már most nekik. És akkor komolyan még azon pattogtok páran, hogy egy picit többet kell várni az égetett feliratra? Ne nevettessétek már ki magatokat! A két mancsotokat tegyétek össze, hogy van aki még ennyire tolja az animéket ilyen szuper minőségben, de tényleg. Vagy ha nem, azzal sincs gond, csak ne csináljatok hisztis napközis jeleneteket, mert hisztivel már biztos, hogy gyerekként sem értetek el semmit, szerintetek most kaptok érte valamit?
Kedves Naruto-kun! Szuperek vagytok! Nélkületek talán már az animék iránti rajongásom is erősen megcsappant volna, de annyi sorozatot ismertem meg és követtem végig a ti munkátoknak hála, hogy nem igaz. Ha a fórumon sokszor ez nem is jön szembe veletek, de nagyon sokan roppant hálásak vagyunk nektek! A Bleachről pedig egy szót nem szóltam, mert még nem láttam a heti részt. De most már csak azért is megvárom. Köszönöm, hogy foglalkoztok vele! Legyen szép napotok!
Köszönöm a munkátokat! Sajnálom, hogy még mindig vannak ilyenek és csak nem akarnak eltűnni, kitartást srácok. Ami engem illet én eleve jobban szeretem online megnézni miután közzé teszitek szóval én csak örülök, az online verzió is tökéletesen minőségi úgyhogy köszönöm!
Tyű gyerekek a 3. részben sem finomkodtak, az a folyékony rajzos harc jelenetek/meganimálás isteni amit művelnek
Ráadásul a vége is amire számítottam, akkor fejeződik be mikor jönne a még jobb esemény...
Így mangaolvasóként is nem bánom, hogy kihagytak 1-2 dolgot, erre megérte várni 10évet, ami kicsit unszimpatikus, hogy a régi zenékhez/ostokhoz hozzányúltak a 3.részben, ami jó volt az alap koncepcióban, ez a kicsit megmixelős rockosítós dolog nem mindig jön be.
sipikiraly2008 írta:
Csalódás...
Szemi1992 írta:
Na az új rész, én érezem csak úgy vagy egyáltalán nem passzol az akció jelenetek alá az OST?
Ugrás a fórumra: |