Köszönöm a munkátokat!
Bleach anime
Kanokanor Seme írta:
Egyrészről megértem, másrészről ezzel az a baj hogy az is szív vele aki a letöltős fajta. Csak egy kérdésre, esetleg az égetett verziót 1080p-ben letölthetővé tenni megoldás lehetne? Így letölthető is lenne és nem lehetne belenyúlni a feliratba "sajátként" kitenni.
Érdekes gondolatok amúgy. Őszintén nekem semmi problémám sincs az angollal, sőt angol nyelven dolgozom így semmi problémát nem jelentene pl. egy Crunchyra befizetni (gondolom 1500 Ft.- nem jelent problémát e nézők jelentős százalékának) , viszont valahogy más feelingje van annak, amikor anyanyelven nézhetek tartalmakat - akár szinkron, de főleg felirat formájában. Szerintem az angol tudás egyre nagyobb teret hódít és egyre kevesebb az igény a fordításokra. Mondjuk így is ijesztő, hogy mennyi ember nem beszél legalább angolul. Tudom ez most demotiváló komment egy kicsit, de én még angol tudással is itt vagyok és szerintem sokan vannak így ezzel. Keep up the good work!
Rijumev írta:
angolul? miért nincs letöltés? úgy értem engem pont nemérdekelnek a ti felirataitok meg az sem, hogy hányan vagytok, viszont megbizható letöltési link angol feliratu verzióhoz igen, amit ha jól értek ezentúl nem biztosítottok
Rijumev írta:
angolul? miért nincs letöltés? úgy értem engem pont nemérdekelnek a ti felirataitok meg az sem, hogy hányan vagytok, viszont megbizható letöltési link angol feliratu verzióhoz igen, amit ha jól értek ezentúl nem biztosítottok
Te most komolyan egy magyar fansub oldalára jársz angol linkekért ahelyett, hogy feltolnád az arcodat a nyaa.si-re, ahová minden linkünk vezet? Édes istenem...
Rijumev írta:
igy van! de mivel én kérdeztem előbb illő lenne először válaszolni és aztán kérdezni
Hadron írta:
Mit szeretnél még megtudni??...
Kivan írva MINDEN a főoldalra.
Rijumev- azért nincs semmilyen letöltőlink mert a legutóbb amikor kirakták a részt abban a pillanatban mások letöltötték az ő nevüket kitörölték és feltették a részt egy gyűjtőoldalra ezért a Bleach innentől először online lesz kirakva majd 1 héttel később lesznek a letölthető verziók hozzátéve. De amúgy ha 10 éve tag vagy akkor tudhatnád, hogy a Nyaa-t használják szóval oda bármikor mehetsz a forrásért . Mert ha innen szedted le az angol verziókat akkor oda kellett kilyukadnod.
Rijumev írta:
igy van! de mivel én kérdeztem előbb illő lenne először válaszolni és aztán kérdezni
Ugrás a fórumra: |