Nagyon szépen köszönöm a munkátokat isten királyok vagytok ^^ 
Bleach anime
Amúgy igaz a hír, hogy Kubo is részt vesz az Anime munkálataiban, mivel ki akarja egészíteni az Animét olyan dolgokkal amik a Mangá-ban nincsenek benne? Egy Magyar Youtuber-nál láttam elviekben egy interjúban volt róla szó, hogy a Manga elég hiányos volt és sok dolgot nem zárt le vagy nem magyarázott meg rendesen és ezeket akarja kiegészíteni.
Szemi1992 írta:
Amúgy igaz a hír, hogy Kubo is részt vesz az Anime munkálataiban, mivel ki akarja egészíteni az Animét olyan dolgokkal amik a Mangá-ban nincsenek benne? Egy Magyar Youtuber-nál láttam elviekben egy interjúban volt róla szó, hogy a Manga elég hiányos volt és sok dolgot nem zárt le vagy nem magyarázott meg rendesen és ezeket akarja kiegészíteni.
Köszönöm a két csapatnak a gyors munkát.
Részletes elemzés mód:
Berobbant a Bleach láz a külföldi fórumokon is nagyon szeretik. 
Nem tudom igaz-e, de elvileg összesen már 5 éve dolgoztak rajta. Persze ez nem végig animálás meg szinkronmunka van más dolog is bőven.
Aki nem érti miért más színű Ichigo támadása azért mert most követik a mangát, eddig meg az animések kitaláltak saját színt. Nem tudni, hogy Kubo a mangaka tényleg érdemileg beleszólt és tanácsokat adott az animéseknek vagy nem.
Az animáció az előzetes alapján azt hittem fura lesz, de meglepő módon nem. Pierott egy zsák pénzt rákölthetett a sorozatra mondjuk a Boruto után van mit jóvátenni.
Szóval kaptunk CGI-t, de annyira nem zavaró viszont az animáció az folyamatos nem állóképek vannak valamint nagyon jók az effektek.
A zenék is hozzák a régi szintett esetleg néhányat szerintem újra fel is dolgoznak majd. (Lásd Number One).
Szóval az egész összeségében movie szintű eddig. Remélem nem 2 epizódra ment el a pénz
Aztán a fekete leves... Oké, hogy Bastian is mondta, hogy régen is siettünk, de azért elégé gyors a tempó.
Összesen kicsivel több mint 4 fejezetet dolgozott fel ez a 20 perc. És igen maradtak ki panelek a mangából. Valamit az időrendi sorrend kicsit más gondolom, hogy érthetőbb legyen.
A mangában a két új Shinigamit akik Karakura városba jönnek először Soul Society-ben ismerjük meg, ahol kapunk tőlük egy kis civakodást.
Aztán kapunk egy kis fanservicet de mineeek. Ichigo nem használ sima hollow-ok ellen bankait itt.
Pár panelen a mangában látjuk Hiyori, de ez is kimaradt.
Ebern a rejtélyes támadó és Ichigo jelenete is módosítva lett. A mangában Ebern elkezdi követni Ichigot és ott zajlik ez a kérdezz felelek, hogy nem-e Arrancar vagy nem így szemtől szembe, ahogy az animében történt.
A harci jelenetek viszont ki lehet bővítve itt-ott egy két új mozdulattal.
De összeségében eddig jónak mondanám.
batai15 írta:
Hát mondjuk nekem is felemás érzéseim vannak a résszel kapcsolatban. Nagyon szép animáció , de sok a bullshit benne. Ichigo bankai nélkül már harcolni se tud ? A Hollow támadást lazán meg állítja , de muszáj bankai ellene a sternritter ellen szintén.

Jaeger írta:
Köszönöm a két csapatnak a gyors munkát.
Részletes elemzés mód:
Berobbant a Bleach láz a külföldi fórumokon is nagyon szeretik.
Nem tudom igaz-e, de elvileg összesen már 5 éve dolgoztak rajta. Persze ez nem végig animálás meg szinkronmunka van más dolog is bőven.
Aki nem érti miért más színű Ichigo támadása azért mert most követik a mangát, eddig meg az animések kitaláltak saját színt. Nem tudni, hogy Kubo a mangaka tényleg érdemileg beleszólt és tanácsokat adott az animéseknek vagy nem.
Az animáció az előzetes alapján azt hittem fura lesz, de meglepő módon nem. Pierott egy zsák pénzt rákölthetett a sorozatra mondjuk a Boruto után van mit jóvátenni.
Szóval kaptunk CGI-t, de annyira nem zavaró viszont az animáció az folyamatos nem állóképek vannak valamint nagyon jók az effektek.
A zenék is hozzák a régi szintett esetleg néhányat szerintem újra fel is dolgoznak majd. (Lásd Number One).
Szóval az egész összeségében movie szintű eddig. Remélem nem 2 epizódra ment el a pénz![]()
Aztán a fekete leves... Oké, hogy Bastian is mondta, hogy régen is siettünk, de azért elégé gyors a tempó.
Összesen kicsivel több mint 4 fejezetet dolgozott fel ez a 20 perc. És igen maradtak ki panelek a mangából. Valamit az időrendi sorrend kicsit más gondolom, hogy érthetőbb legyen.
A mangában a két új Shinigamit akik Karakura városba jönnek először Soul Society-ben ismerjük meg, ahol kapunk tőlük egy kis civakodást.
Aztán kapunk egy kis fanservicet de mineeek. Ichigo nem használ sima hollow-ok ellen bankait itt.
Pár panelen a mangában látjuk Hiyori, de ez is kimaradt.
Ebern a rejtélyes támadó és Ichigo jelenete is módosítva lett. A mangában Ebern elkezdi követni Ichigot és ott zajlik ez a kérdezz felelek, hogy nem-e Arrancar vagy nem így szemtől szembe, ahogy az animében történt.
A harci jelenetek viszont ki lehet bővítve itt-ott egy két új mozdulattal.
De összeségében eddig jónak mondanám.
kasza93 írta:
Köszönöm a fordítást.
A lidércel ellen a bankait csak a nézők miatt rakhatták bele. Nem azért, ne bírt volna el velük.
meg hát akkor ereje volt mint egy kisebb atombombának jó hogy el söpörte egyszerre az összeset xd
Köszönöm szépen a munkátokat srácok

.
Megérte 10 évet várni
.
Az animálás tényleg mozifilm szint, a színek árnyékolások,minden profi! Ez most nagyon keményen oda lett téve
.
Amiről még nem esett szó, legalább is én nem találtam a hsz-ek között az a seiyuuk munkája. Na előttük is le a kalappal. Ha jól tudom Soi Fon és Yama jii más hangokat kapott, des eskü nem vettem volna észre, ha nem tudok a dologról.
Sőt, így is hegyeztem a fülem, éppenhogy csak kiszűrni a különbséget. Yama jii hangja tökéletes munkát végzett. Ami még számomra meglepő volt, hogy, így összehasonlítás nélkül Ikkakun és Mayurin kívül, minden hang hozta a 10 évvel ezelőtti orgánumát. Szerintem ez döbbenet.
Csodálatos érzés volt, mikor felcsendült az új Number 1. Igazi hidegrázós jelenet volt a javából
.
Én összeségében kiégtem, mint a biztosíték xD
Persze, volt CGI, és néhol talán "gyengébb" volt a rajzolás is, de az effektek meg a színek, áááá. Na majd még 1x megnézem, ha kész az égetett verzió. Nem bírtam én se kívárni
, úgyhogy tegnap meló után gyors letöltöttem még, aztán jól éreztem magam.
Köszönöm szépen srácok, hogy visszarepülhettem 10 évvel ezelőttre
.
És köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában részt vett eddig abban, hogy az animet és a mangat magyar nyelven élvezhessük

Szerk.: néhány dolog ami kimaradt.
Külön öröm volt az ending
Tetszik, hogy nem animálták újra a jelenteket, valszeg pénzügyi okokból is, de így meg ad egy szép keretet, hogy innen jutottunk el idáig.
A Bankai getsuga meg tiszta mugetsu
, pedig csak mangahű lett
.
A két új szereplő meg már mangaban is irritált xD
Kurapika írta:
Hat ebben csak remenykednu tudunk hogy igaz-e bar ebbe a 60 reszbe hogy fog bele ferni a plusz kiegeszitesek az rejtely
| Ugrás a fórumra: |