Nagyon szépen köszönöm a munkátokat isten királyok vagytok ^^
Bleach anime
Amúgy igaz a hír, hogy Kubo is részt vesz az Anime munkálataiban, mivel ki akarja egészíteni az Animét olyan dolgokkal amik a Mangá-ban nincsenek benne? Egy Magyar Youtuber-nál láttam elviekben egy interjúban volt róla szó, hogy a Manga elég hiányos volt és sok dolgot nem zárt le vagy nem magyarázott meg rendesen és ezeket akarja kiegészíteni.
Szemi1992 írta:
Amúgy igaz a hír, hogy Kubo is részt vesz az Anime munkálataiban, mivel ki akarja egészíteni az Animét olyan dolgokkal amik a Mangá-ban nincsenek benne? Egy Magyar Youtuber-nál láttam elviekben egy interjúban volt róla szó, hogy a Manga elég hiányos volt és sok dolgot nem zárt le vagy nem magyarázott meg rendesen és ezeket akarja kiegészíteni.
Köszönöm a két csapatnak a gyors munkát.
Részletes elemzés mód:
Berobbant a Bleach láz a külföldi fórumokon is nagyon szeretik.
Nem tudom igaz-e, de elvileg összesen már 5 éve dolgoztak rajta. Persze ez nem végig animálás meg szinkronmunka van más dolog is bőven.
Aki nem érti miért más színű Ichigo támadása azért mert most követik a mangát, eddig meg az animések kitaláltak saját színt. Nem tudni, hogy Kubo a mangaka tényleg érdemileg beleszólt és tanácsokat adott az animéseknek vagy nem.
Az animáció az előzetes alapján azt hittem fura lesz, de meglepő módon nem. Pierott egy zsák pénzt rákölthetett a sorozatra mondjuk a Boruto után van mit jóvátenni.
Szóval kaptunk CGI-t, de annyira nem zavaró viszont az animáció az folyamatos nem állóképek vannak valamint nagyon jók az effektek.
A zenék is hozzák a régi szintett esetleg néhányat szerintem újra fel is dolgoznak majd. (Lásd Number One).
Szóval az egész összeségében movie szintű eddig. Remélem nem 2 epizódra ment el a pénz
Aztán a fekete leves... Oké, hogy Bastian is mondta, hogy régen is siettünk, de azért elégé gyors a tempó.
Összesen kicsivel több mint 4 fejezetet dolgozott fel ez a 20 perc. És igen maradtak ki panelek a mangából. Valamit az időrendi sorrend kicsit más gondolom, hogy érthetőbb legyen.
A mangában a két új Shinigamit akik Karakura városba jönnek először Soul Society-ben ismerjük meg, ahol kapunk tőlük egy kis civakodást.
Aztán kapunk egy kis fanservicet de mineeek. Ichigo nem használ sima hollow-ok ellen bankait itt.
Pár panelen a mangában látjuk Hiyori, de ez is kimaradt.
Ebern a rejtélyes támadó és Ichigo jelenete is módosítva lett. A mangában Ebern elkezdi követni Ichigot és ott zajlik ez a kérdezz felelek, hogy nem-e Arrancar vagy nem így szemtől szembe, ahogy az animében történt.
A harci jelenetek viszont ki lehet bővítve itt-ott egy két új mozdulattal.
De összeségében eddig jónak mondanám.
batai15 írta:
Hát mondjuk nekem is felemás érzéseim vannak a résszel kapcsolatban. Nagyon szép animáció , de sok a bullshit benne. Ichigo bankai nélkül már harcolni se tud ? A Hollow támadást lazán meg állítja , de muszáj bankai ellene a sternritter ellen szintén.
Jaeger írta:
Köszönöm a két csapatnak a gyors munkát.
Részletes elemzés mód:
Berobbant a Bleach láz a külföldi fórumokon is nagyon szeretik.
Nem tudom igaz-e, de elvileg összesen már 5 éve dolgoztak rajta. Persze ez nem végig animálás meg szinkronmunka van más dolog is bőven.
Aki nem érti miért más színű Ichigo támadása azért mert most követik a mangát, eddig meg az animések kitaláltak saját színt. Nem tudni, hogy Kubo a mangaka tényleg érdemileg beleszólt és tanácsokat adott az animéseknek vagy nem.
Az animáció az előzetes alapján azt hittem fura lesz, de meglepő módon nem. Pierott egy zsák pénzt rákölthetett a sorozatra mondjuk a Boruto után van mit jóvátenni.
Szóval kaptunk CGI-t, de annyira nem zavaró viszont az animáció az folyamatos nem állóképek vannak valamint nagyon jók az effektek.
A zenék is hozzák a régi szintett esetleg néhányat szerintem újra fel is dolgoznak majd. (Lásd Number One).
Szóval az egész összeségében movie szintű eddig. Remélem nem 2 epizódra ment el a pénz
Aztán a fekete leves... Oké, hogy Bastian is mondta, hogy régen is siettünk, de azért elégé gyors a tempó.
Összesen kicsivel több mint 4 fejezetet dolgozott fel ez a 20 perc. És igen maradtak ki panelek a mangából. Valamit az időrendi sorrend kicsit más gondolom, hogy érthetőbb legyen.
A mangában a két új Shinigamit akik Karakura városba jönnek először Soul Society-ben ismerjük meg, ahol kapunk tőlük egy kis civakodást.
Aztán kapunk egy kis fanservicet de mineeek. Ichigo nem használ sima hollow-ok ellen bankait itt.
Pár panelen a mangában látjuk Hiyori, de ez is kimaradt.
Ebern a rejtélyes támadó és Ichigo jelenete is módosítva lett. A mangában Ebern elkezdi követni Ichigot és ott zajlik ez a kérdezz felelek, hogy nem-e Arrancar vagy nem így szemtől szembe, ahogy az animében történt.
A harci jelenetek viszont ki lehet bővítve itt-ott egy két új mozdulattal.
De összeségében eddig jónak mondanám.
kasza93 írta:
Köszönöm a fordítást.
A lidércel ellen a bankait csak a nézők miatt rakhatták bele. Nem azért, ne bírt volna el velük.
Köszönöm szépen a munkátokat srácok.
Megérte 10 évet várni.
Az animálás tényleg mozifilm szint, a színek árnyékolások,minden profi! Ez most nagyon keményen oda lett téve.
Amiről még nem esett szó, legalább is én nem találtam a hsz-ek között az a seiyuuk munkája. Na előttük is le a kalappal. Ha jól tudom Soi Fon és Yama jii más hangokat kapott, des eskü nem vettem volna észre, ha nem tudok a dologról.
Sőt, így is hegyeztem a fülem, éppenhogy csak kiszűrni a különbséget. Yama jii hangja tökéletes munkát végzett. Ami még számomra meglepő volt, hogy, így összehasonlítás nélkül Ikkakun és Mayurin kívül, minden hang hozta a 10 évvel ezelőtti orgánumát. Szerintem ez döbbenet.
Csodálatos érzés volt, mikor felcsendült az új Number 1. Igazi hidegrázós jelenet volt a javából.
Én összeségében kiégtem, mint a biztosíték xD
Persze, volt CGI, és néhol talán "gyengébb" volt a rajzolás is, de az effektek meg a színek, áááá. Na majd még 1x megnézem, ha kész az égetett verzió. Nem bírtam én se kívárni, úgyhogy tegnap meló után gyors letöltöttem még, aztán jól éreztem magam.
Köszönöm szépen srácok, hogy visszarepülhettem 10 évvel ezelőttre.
És köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában részt vett eddig abban, hogy az animet és a mangat magyar nyelven élvezhessük
Szerk.: néhány dolog ami kimaradt.
Külön öröm volt az ending
Tetszik, hogy nem animálták újra a jelenteket, valszeg pénzügyi okokból is, de így meg ad egy szép keretet, hogy innen jutottunk el idáig.
A Bankai getsuga meg tiszta mugetsu , pedig csak mangahű lett.
A két új szereplő meg már mangaban is irritált xD
Kurapika írta:
Hat ebben csak remenykednu tudunk hogy igaz-e bar ebbe a 60 reszbe hogy fog bele ferni a plusz kiegeszitesek az rejtely
Ugrás a fórumra: |