Na így már tűrhetőbb a kényszer covid táppénz
Köszönjük szépen a minőségi munkátokat, amit nap mint nap végeztek!
- Uzui Tengen -
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Én rászántam jó pár órát, minimum 6-ot, csak arra, hogy átnézzem a kész feliratot, így nem kellene rossznak lennie. 2 "összecsapott" feliratról tudok, amik nagyon rosszra sikeredtek, mert az volt a lényeg, hogy minél előbb kiadják. Viszont az biztos, hogy a tiétek az első és nagy eséllyel egyetlen normálisan beformázott jjk film, a logo-nál pedig le a kalappal.
Köszönöm szépen a fordítást joshx05-nek, a lektorálást Kaukázusi Gyikembernek, a formázást pedig Tomellonak.
Megérte kivárni azt a... mennyit is? Több mint 1.5 évet.
Az animáció gyönyörű, kicsit másképpen, de hozta a Jujutsu feelinget, és Yuta-t is szépen el lehet különíteni, nem éreztem azt, hogy copyzva van, egy másik karakterből. Ami őt illeti, nézem a filmet, hát mondom ez a gyerek tiszta Shinji...(Evangelion). Nem érdekli különösebben senki, és semmi, mindent kb nyűgnek él meg. Állandóan csak picsog. Nézem tovább, hangja is tiszta Shinji... (itt legalább volt egy gyors karakterfejlödés )Gyors utánna néztem, tényleg Ogata Megumi a hangja, nálam ez plusz pont.
Ami Rikat illeti, éreztem én, hogy valami nem kóser ezzel a "Rika átkozta meg Yutat" dologgal.
A karakter dizájnok is szépek voltak, látszik a belefeccölt idő. Azok a mimikák, arctorzulások áááá. Mondjuk Gojot pár helyen túlzásba vitték szerintem, de a lányoknak is kell fanservice na.
Több jelenet is volt amit visszatekertem, annyira jól sikerültek! Az edzős jelenetnek külön örültem, rögtön Panda és Nobara "körhintás" esete jutott eszembe DD. Én személy szerint egy kezemen meg tudtam számolni, hányszor esett vissza a minőség, de akkor is csak minimálisan. Ez tényleg egy látvány orgazmus volt, már elnézést a szóhasználatért.
Egy problémám van a filmmel, szerintem kissé gyors volt a tempó... Csaphattak volna hozzá még vagy 15-20 perc játékidőt, bár akkor meg valszeg a minőség rovására megy a dolog.
Viszont kaptunk szépen Panda-t Maki-chant(hogy ki volt már domborítva a leány )és Inumakit is. Nanamint keveselltem, kedvenc karakterem a maga kimért, tartózkodó viselkedésével. És végre, véééggreee bepillanthattunk Gojo és Geto múltjába. Mindkettő roppant akaratos és erős, meg veszélyes, ők tényleg egyazon érme két oldala.
A posztereknek hála pedig már tudjuk, hogy szerepelni fog Gojo másik régi osztálytársa is, akinek nem tudom a nevét, és akiről először azt hittem Nobara DDD.
A stáblistás jelenet meg egy szép felvezető
Így a végére még annyit, hogy aki esetleg még nem kezdte el a Jujutsu Kaisent, az feltétlen a fillmmel indítson.
Azta micsoda meglepetésként ért ez így hétvégére!
Nagyon-nagyon vártam már, hogy mikor tudjátok elénk tárni ezt a mozifilmet!!
Már nagyon régen szinte csak tőletek nézek/olvasok fordításokat, így nagyon hozzászoktam a remek minőséghez!
Ami fordítás nem tőletek jön, az nálam sosem érheti el a 100%-ot!
Hatalmas köszönet a munkátokért, és hogy végre megnézhetem ezt!
Először is nagyon szépen köszönöm a munkátok. Tegnap kora délután már megnéztem máshol, mert a tik-tok kidobta, hogy kiadták. Hát persze, hogy ide nem néztem PONT fel... Ez az én formám... Ezért este éjfélkor még le kellett töltenem és el kellett kezdenem a ti feliratotokkal és a full hd-vel. Hát mit is mondjak más szint teljesen Imádtam, csak köszönettel tartozom. A munkátok, hogy is mondjam Subarashii
dondeniel írta:
Sziasztok! Tud valaki küldeni Discord linket mert sehol nem találom az oldalon! Előre is köszönöm!
Ugrás a fórumra: |